• 瀏覽: 53,988
  • 回覆: 412
+18
鬼佬搶人野就係最叻。

引用:
原帖由 9個正理想 於 2022-9-17 16:35 發表

同中國合作將啲爛尾樓接駁曬Gas 想唔win都幾難. 🤭🤭🤭
只係咁咋咩?
你D咀炮能力未免太低了!
應該同腦殘度有關

沒收埋住係德國嘅俄羅斯人全部財產呀笨光頭茲

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-9-17 17:06 發表

只係咁咋咩?
你D咀炮能力未免太低了!
應該同腦殘度有關
有咀炮性質咩?我講得好實際㗎喎. 點似得你咁呀.合作喎. 點合作呀? 

自尋屎路

引用:
原帖由 _👻_ 於 2022-9-16 19:17 發表
俄羅斯為侵略付出代價
侵略, 烏雞做乜,北約做乜,擴展勢力去人門口9做乜

反什麼擊?
強盜行為
連巧取豪奪都說不上

德國搞真共產 

引用:
原帖由 meme00 於 2022-9-16 20:38 發表
呢鋪真係睇到晒真面目,我哋呢班真正香港人見証2019之後既世界大事,現在年輕一輩,日本侵略香港,有好多真係未聽過,若果我有幸未死,可能見証到世界大亂
你講漏左, 唔止日本仔,英國運鴉片去中國,中國禁毒,就攻打中國,佢地都唔知啦,我聽住一個靚仔同朋友講,唔知點解英國要比左香港比中國
連主,客都未識分

又話民主國家會保護私有產權??

引用:
原帖由 iapple2 於 2022-9-16 20:14 發表
老美吾賣晶片比中國,中國可以做D咩
儍得可愛

如果俄羅斯沒收德國在俄資產班茂利又會話做得好!

德國有班很樣,好學吾學,學邪惡帝國美國,被人滅時吾好.哭🤪🤪🤪

引用:
原帖由 oukholdstudent 於 2022-9-16 19:06 發表
綜合報道,德國決定反制俄國斷供天然氣,德國經濟部周五(16日)聲明,將接管俄羅斯石油公司(Rosneft)在德子公司,包...

恭喜德國又會被世界各國, ...
德國學埋老美啲衰嘢,隨便就可以搶人地啲資產,其他國家見到都要諗諗係咪仲係德國投資。仲有佢地仲要依賴俄羅斯,都唔理自己人民死活,搞埋啲政治野。過一年冬天已經由夏天驚到冬天,黎緊仲有咁多年要過,慢慢捱。德國戈民應該好排住上一任總理

引用:
原帖由 walkera2006 於 2022-9-17 14:28 發表

親賊匪國果D有得震冇得瞓
曱甴最慘去到邊都死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]