• 瀏覽: 13,388
  • 回覆: 76
引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2022-10-1 14:54 發表

未必,睇怕頂多三五年,扣返扣押時間,同假期,幾個月走得

始終法狗咪又係自己人
有同感......

坦白從寬

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2022-10-1 16:45 發表

有同感......
雖然係指定法官,但係唔係同路人邊個會推薦俾特首

結果最後咪一樣好快就走得

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2022-10-1 14:54 發表

未必,睇怕頂多三五年,扣返扣押時間,同假期,幾個月走得

始終法狗咪又係自己人
其實最僕街係美國佬,挑撥離間,卑鄙無恥。

仲有係對呢類漢奸同家人懲罰太過仁慈,應立法斬殺呢類畜牲同佢地家人,無論佢地以後潛逃美國定火星。

我地睇返日本侵華戰爭,好多漢奸賣國賊喪盡天良,甘心當日本人走狗,屠殺中國人,手段兇狠,無數中國人及家庭被屠殺盡,無論男女老幼成為刀下亡魂,但好多漢奸賣國賊同家人後來都逃避咗懲罰!

引用:
原帖由 睇天做人 於 2022-9-17 08:05 發表
佢個妹死曬狗
佢阿哥要篤灰換減刑,仲唔潛得就潛咩

引用:
原帖由 黃金馬3 於 2022-10-2 10:49 發表

仲有係對呢類漢奸同家人懲罰太過仁慈,應立法斬殺呢類畜牲同佢地家人,無論佢地以後潛逃美國定火星。

我地睇返日本侵華戰爭,好多漢奸賣國賊喪盡天良,甘心當日本人走狗,屠殺中國人,手段兇狠,無數中國人及家庭被屠殺盡,無論男女老幼成為刀下亡魂,但好多漢奸賣國賊同家人後來都逃避咗懲罰!
大家唔好以為對呢類漢奸賣國賊殘忍,真係有戰爭爆發,佢地會毫不留情咁斬殺、折磨你地家人父母子女!

大家睇下呢段真實記錄片:1945年日軍將中國男孩生劏剝皮挖心解剖。

***美國政府應保存大量日本侵華暴行史料。

引用:
原帖由 樓上中心的山羊 於 2022-10-2 10:52 發表

佢阿哥要篤灰換減刑,仲唔潛得就潛咩
有道理

引用:
原帖由 黃金馬3 於 2022-10-2 10:49 發表

問題係審嗰班都係老尾既人,唔好以為指定法官就入硬

國安法最大問題係冇大陸人執法大陸人審,變相被廢武功

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2022-10-2 13:11 發表

問題係審嗰班都係老尾既人,唔好以為指定法官就入硬

國安法最大問題係冇大陸人執法大陸人審,變相被廢武功
所以大陸政府咪要主動掌握主動權,國家利益大於一切,主動出擊好過事事被動。

引用:
原帖由 黃金馬3 於 2022-10-2 13:27 發表

所以大陸政府咪要主動掌握主動權,國家利益大於一切,主動出擊好過事事被動。
所以中央咪白痴,國安法居然用港式審訊,根本就係自廢武功,反正點都係制裁,點解唔一刀切大陸人執法大陸人審

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2022-10-2 13:29 發表

所以中央咪白痴,國安法居然用港式審訊,根本就係自廢武功,反正點都係制裁,點解唔一刀切大陸人執法大陸人審
我都覺中央太軟弱!

引用:
原帖由 黃金馬3 於 2022-10-2 13:30 發表

我都覺中央太軟弱!
中央太愛面子,死抱住一國兩制的神主牌,結果自縛手腳。令香港變成英租界

國家執政黨居然响自己地方冇話語權,實在於理不合

話中央干預,根本中央就有權干預,香港只係中央其中一個省

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-9-17 10:18 AM 發表

每一條線連下連下都連返去黎金主 連陳日軍都有收 有邊個冇收過黎金主黑金
傳特朗普都有收

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2022-10-2 13:35 發表

中央太愛面子,死抱住一國兩制的神主牌,結果自縛手腳。令香港變成英租界

國家執政黨居然响自己地方冇話語權,實在於理不合

話中央干預,根本中央就有權干預,香港只係中央其中一個省
類似合約精神,美國正係睇到呢個弱點!

事實美國政府經常都違背合約精神,所以中國政府對呢類威脅自己國家安全嘅行為唔需要講咁多。

你破壞香港,而香港屬於中國政府主權,我手起刀落斬咗搞搞震班人,包括美國人都得,完全唔需要講咁多耶穌。

我好讚成依家同將來都去追究美國政府CIA班人同佢地屋企家人。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-9-17 10:13 發表
佢咁認罪真係害死黎金主
肥佬黎自已都預左老死獄中 ..

依家係睇後生個班有冇命出返來 .. 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]