• 瀏覽: 13,385
  • 回覆: 76
偷越邊境12名香港人蛇之一的李宇軒,連同律師助理陳梓華,被控串謀壹傳媒黎智英、黎智英的助理Mark Herman Sim...

直衝女唔得一定收唔切呀一定

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0916_00822_001.html

引用:
原帖由 V型電磁俠 於 2022-9-16 18:20 發表
偷越邊境12名香港人蛇之一的李宇軒,連同律師助理陳梓華,被控串謀壹傳媒黎智英、黎智英的助理Mark Herman Sim...

直衝女唔得一定收唔切呀 ...
麥。曬民
正。流氓

收黑金反中的人,厲害👍

佢個妹死曬狗

等十年?

可惜cia走左佬

破壞香港的下場

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-9-17 08:12 發表
可惜cia走左佬
唔緊要,就緊要係個過程,爆當中有何人參與,何人協助

認左罪,有無具體講點樣勾結,市民最想知外部勢力的實際運作,好叫廢青們醒一醒。

佢咁認罪真係害死黎金主

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-9-17 10:13 發表
佢咁認罪真係害死黎金主
每一條線連下連下都連返去黎金主 連陳日軍都有收 有邊個冇收過黎金主黑金

引用:
原帖由 V型電磁俠 於 2022-9-16 18:20 發表

直衝女唔得一定收唔切呀 ...
爆大獲了!

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-9-17 10:13 發表
佢咁認罪真係害死黎金主
如果大吉利是黎生律師神奇地贏官司,就隨時會有過百名其他相關案件被告會無罪,律政司千祈咪失手。

引用:
原帖由 Joeycky 於 2022-9-17 10:11 發表
認左罪,有無具體講點樣勾結,市民最想知外部勢力的實際運作,好叫廢青們醒一醒。
我相信就算美國總統出黎講係我地美國點你班弱智反中亂港,有95%都唔會醒

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]