• 瀏覽: 58,670
  • 回覆: 104
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 fbb07a933834a9 於 2022-9-17 19:55 發表
政府應該順便叫人簽埋生死狀,
要有棺材山地骨灰龕位先可以參加,
另外有埋殯儀館booking可優先參加。
我尋日陽性左

而家仲係度話緊你條清零L!

共赴黃泉未? 我等緊議員 局長 司長 一齊共赴黃泉 點知個個都唔去 我咪留低吊柒你班清零L

妖言惑眾!

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-9-17 23:48 發表

我尋日陽性左

共赴黃泉未? 我等緊議員 局長 司長 一齊共赴黃泉 點知個個都唔去 我咪留低吊柒你班清零L

妖言惑眾!
咪就係
堂食又唔停
酒吧又唔封
想全港共赴黃泉咁

引用:
原帖由 Mrslow 於 2022-9-18 00:07 發表

咪就係
堂食又唔停
酒吧又唔封
想全港共赴黃泉咁
即係香港已經向全面共存走囉

比人指住你局長 講到明你為防疫定搞政治正確

確診咪確診 我自己都唔知我係邊隻型號 應該係最新果隻 似感冒咁 

秦始皇話有長生不老藥 叫你去搵 你又跟?

邊有可能透過嚴格隔離去令病毒消失?

今日聽到有政黨人話要求入境檢測會令外客卻步,又話外國核酸唔方便可能要提早3日去檢再加上3+4嚇怕人。咁即係叫政府咩都唔做自出自入, 入境唔駛檢又唔駛人提交檢測證明。依家每日入境都檢到有百幾單,即係想百幾個感染者周圍去傳播。

引用:
原帖由 mikkiiop 於 2022-9-16 10:53 發表
今次政府終於做番一件正確既事

由5月開始,covid 連"流感"都不如
一日習主席未講疫情完。都要繼續嚴防

香港應該乜都唔好再搞 只搞一味~~~ 國安法

引用:
原帖由 Vince78 於 2022-9-18 14:04 發表
香港應該乜都唔好再搞 只搞一味~~~ 國安法
仲好,萬能Key

引用:
原帖由 Sunny20@8 於 2022-9-16 10:27 發表
香港田徑總會上星期四表示,已正式向政府申請舉辦渣打香港馬拉松,暫定於十一月二十日舉行,又指比賽名額會增至二萬五千人,期望政府能在本周內

香港🇭🇰可以慢慢攪開關,但渣馬會一早搬去新加坡🇸🇬

人,寧願被人誤會另有目的都永遠不承認自己的愚昧!

挑田總咪唔搞還掂田總業餘,渣打走去贊助星加坡長跑,仲有個咩鳩亞洲田徑錦標田總放棄埋佢,香港最好封城一年添,自以為仲好有寶

比賽日完咗等住又過萬啦

咁鐘意跑咪去新加坡跑囉。

附件

574EE72A-3C00-4C35-9CE4-1E298ADF2C9C.jpeg(158.65 KB)

引用:
原帖由 急焦長長壽包 於 2022-9-18 15:18 發表

香港🇭🇰可以慢慢攪開關,但渣馬會一早搬去新加坡🇸🇬
渣打會唔會都搬埋去新加坡?

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-9-17 23:48 發表

我尋日陽性左

妖言惑眾!
今日歸西未?

引用:
原帖由 onnam 於 2022-9-18 18:46 發表

渣打會唔會都搬埋去新加坡?
好多渣打,滙豐職位,員工今年內已經搬咗去新加坡🇸🇬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]