• 瀏覽: 12,019
  • 回覆: 40
港共唔係搞防疫,仲響度日日迫針 ,證明另有企圖!
各位千其唔好打針!

包括台灣人,啊,無錯,台灣是中國領土都是中國人。

提示: 違規內容已被屏蔽
樓主又點睇歐美來港但都係冇打針嘅勇士呢?
咪做雙標畜

引用:
原帖由 擒高擒低靠腰力2 於 2022-9-16 05:16 發表
各位千其唔好打針!
警L警你,香港和中國的統治權在中共,無人可超越!

酸民體現自我身份

防疫政策,係用地區去決定,而唔係用護照、證件。
當然樓主好清晰,台灣係中國嘅一部分。所以由中國來香港,無需打針似乎有欠公平。樓主好清晰,知道台灣係中國一部分。叻叻!

引用:
原帖由 啟德之星 於 2022-9-16 10:51 發表

警L警你,香港和中國的統治權在中共,無人可超越!
比全球打殘,唔會癲好耐,
我無打針,快D引爆炸彈,等緊你!

引用:
原帖由 擒高擒低靠腰力2 於 2022-9-16 15:41 發表

比全球打殘,唔會癲好耐,
我無打針,快D引爆炸彈,等緊你!
唔好濫用【全球】呢個字服,只係以你美爹為首既西人/白人國加日韓呢D舔美狗而已。

香港有50萬人無打針,大陸全部打晒針,得習卒無打,大家計數睇下邊個贏

引用:
原帖由 擒高擒低靠腰力2 於 2022-9-16 05:16 發表
各位千其唔好打針!
呢個區大部分都係強國小粉紅, 對牛彈琴
不過MRNA 就真係晤好打, 有可能DNA突變, 未有長期測試, 推出前測試都係亂9黎
https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2022-9-16 19:12 發表

呢個區大部分都係強國小粉紅, 對牛彈琴
不過MRNA 就真係晤好打, 有可能DNA突變, 未有長期測試, 推出前測試都係亂9黎
https://www.science.org/content/article/further-evidence-offered-claim-genes-pandemic-coronavirus-can-integrate-human-dna
小粉紅日日燒國家錢出文,連累國家

引用:
原帖由 擒高擒低靠腰力2 於 2022-9-16 21:20 發表

小粉紅日日燒國家錢出文,連累國家
黃屍西奴美狗貼埋錢舔美人💩忽都肯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]