• 瀏覽: 12,011
  • 回覆: 40
引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2022-9-16 23:09 發表

各地風險不同,所以有不同政策,冇問題呀!!!
咁點解被中國制裁既美國官員, 可以自由進出台灣?

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2022-9-16 23:04 發表

以上全都是中國!!!!
中英聯合聲明毀約在先,外國都可以毀約

引用:
原帖由 擒高擒低靠腰力2 於 2022-9-17 01:19 發表

你只識跟你美爹講姐,其實約是什麽,中國又點毀呢???

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2022-9-16 23:08 發表

點解香港政府允許深圳人入境免針, 台灣就要打針?
吓,你已經知道左中國台灣人來香港係免針,但依家仲發放假消息?

引用:
原帖由 擒高擒低靠腰力2 於 2022-9-16 05:16 發表
港共唔係搞防疫,仲響度日日迫針 ,證明另有企圖!
各位千其唔好打針!
黃狗黑醫護既然接受共存,那么對于遊客打吾打針又有咩問題阿,畜生。

政府有責任逼本土人打針,但是不能逼外國人打針咯。

引用:
原帖由 擒高擒低靠腰力2 於 2022-9-17 01:19 發表

傻狗,西方的條約根本是用來毀約的。不要天真啦,西人文明根本沒有信用,什么條約都是可以毀。只要對自己不利就會毀約。

比如黃狗和老板簽的條約,大家都可以毀約,問題是黃狗被炒友,就會失業,而黃狗炒老板魷魚,老板一樣可以過日子。

引用:
原帖由 烈火雄雄 於 2022-9-17 08:55 發表

吓,你已經知道左中國台灣人來香港係免針,但依家仲發放假消息?
中華民國台灣

引用:
原帖由 烈火雄雄 於 2022-9-16 07:41 發表
包括台灣人,啊,無錯,台灣是中國領土都是中國人。
但台灣仲有咁多個案,俾佢地來會害死香港。

引用:
原帖由 擒高擒低靠腰力2 於 2022-9-16 05:16 發表
港共唔係搞防疫,仲響度日日迫針 ,證明另有企圖!
各位千其唔好打針!
支持台灣人來香討發帖賺美金,好過去東南亞返工只得十萬一個月。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]