• 瀏覽: 7,249
  • 回覆: 51
+7
移民英國嘅黃絲天天把大英帝國奉為神,自英女王伊利沙伯二世上周離世後,不但叫人避免慶祝中秋節,又批評鄰居喺「哀悼期」開派對,原來佢哋仲發動「黃衞兵」式嘅批鬥,四出去影邊一間舖頭無掛相悼念英女王來批鬥㖭。不少網民都留言譏笑「爹親娘親不如英女皇親,非常反智」.........

昔日「爹親娘親不及毛主席親」,今日則有「爹親娘親不及女皇陛下親」。

原以為當年「紅衛兵」已算凶狠,想不到今日「黃衛兵」更強。

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202209/15/AP6322db44e4b0adad9d5a74bf.html

低能到一個層次是常人難以理解的,只有包容或消滅兩個選擇。

笑左!

黃屍賤種冇個好人

前往英國領事舘悼念英女皇,原來衰過去參拜靖國神社。雖然跪低,只是跪一膝,因為:
1,家英哥未有同時譴責英帝國主義發動鴉片戰爭。
仍尊稱英女皇為「老人家」而不是「欺凌中國人民的狼外婆」,對中國人未夠戰狼誠意。
2,以英為家,或家在英國,一日未有宣佈由今日起改名「羅家中」,十四億中國人民仍受永久傷害。
3,亮相道歉時竟着一件黃色衣服,不是藍色,古古惑惑,又令香港親中愛國受到第二次傷害。
哇哇我唔制呀。🤣🤣🤣
咁易就做到中國人?考車牌都要肥兩三次啦。

唔到香港唔知文革仲搞緊。

引用:
原帖由 allen89 於 2022-9-15 19:54 發表
前往英國領事舘悼念英女皇,原來衰過去參拜靖國神社。雖然跪低,只是跪一膝,因為:
1,家英哥未有同時譴責英帝國主義發動鴉片戰爭。
仍尊稱英女皇為「老人家」而不是「欺凌中國人民的狼外婆」,對中國人未夠戰狼誠意。
2,以英為家,或家在英國,一日未有宣佈由今日起改名「羅家中」,十四億中國人民仍受永久傷害。
3,亮相道歉時竟着一件黃色衣服,不是藍色,古古惑惑,又令香港親中愛國受到第二次傷害。
哇哇我唔制 ...
多謝資訊,原來英國人同中國人咁似

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2022-9-15 19:58 發表

多謝資訊,原來英國人同中國人咁似
當然啦,全宇宙都圍住中國黎轉架嘛

引用:
原帖由 allen89 於 2022-9-15 19:59 發表

多謝英國人支持中國

黃絲死全家

引用:
原帖由 allen89 於 2022-9-15 19:59 發表

全世界人類誅殺香港黃畜

其實佢哋知唔知英政府邊個真正掌權,國家政策都係首相同佢嘅內閣經議會制訂,不用諮詢王室㗎,掛唔掛女王嘅相有乜問題

現今嘅英國,王帝或女王根本就係掛名,你估仲係好似以前咁手操生殺大權呀

BNO黃畜去到邊衰到邊.

柒出國際

講咁多做乜? 邊間冇掛事頭婆, 直頭去裝修掟汽油彈啦.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]