• 瀏覽: 22,443
  • 回覆: 116
+2
講男女關係自然少不了「性」,特別香港地地少人多,情侶搵另一半返屋企就再正常不過,然而被人撞破就不會是一種好體驗。一名女網民於社交平台...

該名女網民於Dcard發文指,男友父母因為工作關係,前往日本公幹,故稱可以在男友家過上幾天「二人世界」。樓主指當時她遇上了人生最尷尬的事情,當她們親熱時,突然聽到男友母親在門外大叫,「XXX(男友名字),你喺入面做緊咩,點解入面有個女仔喺度叫!」。男友母親回家發現兩人行為不檢,一言不發就怒摑兒子一巴掌,更稱「對你好失望!」而男友母親突然回家事因在禁區前收到其母親入院的消息,導致尷尬埸而出現。

個男人父母都唔識做, 應該詐唔知! 靜雞咁離開!
唔係要搞到咁監介?

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2372544/即時-港聞-Juicy叮-與女友親熱呻吟遭撞破-母親怒摑兒子-對你好失望

應該話阿仔記得帶安全套呀 , 爸爸房有 , 呢個老母真係 唔係好識做...

又係創作新聞多

個母親好失望,以為阿囝只會俾自己

對你好失望(有得玩都唔預媽咪)

日本返黎唔需要隔離咩

9成9都喺作文,今時今日要知道 阿媽當年點樣會有個仔,咪又喺搞嘢出嚟,依家阿仔搞嘢唔得咩?有乜咁失望呢?希望個仔要做神父。

個仔都有返咁大個人,與女友有性行為並不出奇,可能之前喺其他地方已經開過好多次波,做父母嘅唔使咁緊張啵,萬一搞到個仔有陰影,以後不能勃起嘅時候就大撚鑊喇

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-14 17:19 發表
講男女關係自然少不了「性」,特別香港地地少人多,情侶搵另一半返屋企就再正常不過,然而被人撞破就不會是一種好體驗。一名女網民於社交平台...

...
其實好小事遮

個仔帶個男人翻屋企 之後個阿媽嬲到想跳,個老豆就狂鬧個老婆 滿意啦 娶錯你回來
(以上屬真人真事)

作文當新聞

個老母都傻傻哋,叫佢個仔食自己?

引用:
原帖由 樓上中心的山羊 於 2022-9-14 18:18 發表
個老母都傻傻哋,叫佢個仔食自己?
惹蟻  

引用:

...
會唔會條女女生男相、西媽驚亞仔中喉痘

引用:

...
就系,聽到個仔同另一個男人一齊呻吟梗系嬲到爆啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]