• 瀏覽: 22,932
  • 回覆: 464
+15
引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-14 23:57 發表

美國打了四年晶片戰
中國勁在那裡??
美國連火箭都唔掂,你咪說謊

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-15 01:45 發表

美國引擎隨隨便便都比中國領先20至50年
只是F16 出動了,內地雷達不一定看得到
美國技術落後,要你幫手想當年,極懷念以前嘅嘢,但現在已經廢柴到火箭都唔掂

渦扇-10 ??? 而家唔係用緊15?轉緊20?

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-15 01:45 發表

美國引擎隨隨便便都比中國領先20至50年
只是F16 出動了,內地雷達不一定看得到
解放軍每天都飛越台海中線,也沒看台F16出動攔截。
台軍140架F16戰鬥機群既然不能輪流飛,只能說明F-16引擎不行
別吹牛了,老共雷達連F-35都看得見,美國太平洋司令部空軍司令威爾斯巴赫證明解放軍派遣的殲20攔截了F-35。

引用:
原帖由 大企鵝 於 2022-9-15 09:22 發表
渦扇-10 ??? 而家唔係用緊15?轉緊20?
個傻仔搵兩年前的料,當今日或未來的料嚟講

引用:
原帖由 傲慢遠遠的苦瓜 於 2022-9-15 09:29 發表

解放軍每天都飛越台海中線,也沒看台F16出動攔截。
台軍140架F16戰鬥機群既然不能輪流飛,只能說明F-16引擎不行
別吹牛了,老共雷達連F-35都看得見,美國太平洋司令部空軍司令威爾斯巴赫證明解放軍派遣的殲20攔截了F-35。
殲20截Fuck 35已經不落佢面,否則,擊落佢,個頭要好似鴕鳥咁

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-15 01:43 發表

別吹牛
太行加開後燃力的推動比也沒有8
比美國落後最小五十年
太行矢量引擎是特制的推比10引擎
2046睜着眼說瞎話,50年前美國連F16,F15都沒研發出來

引用:
原帖由 心很想 於 2022-9-14 16:37 發表
專精軍用航空發動機的中國工程院院士甘曉華,2017年出席一場工程研討會曾坦承,中國在發動機的設計製造,仍落後國外最先進水準至少一個世代,也就是至少20到25年的時間。
相差六年, 今年是2022/9/14, 過咗7月14, 真見鬼
無法啦,2017,我地善良既院士唔知道美國既數據好多做假,如F22升力有2.2

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-14 23:57 發表

美國打了四年晶片戰
中國勁在那裡??
咁勁做咩要打足4年呀?
咁勁做咩要搵日韓台搞4cheap呀
因為你美國爸知道靠自己打唔過中國囉

引用:
原帖由 望見巨乳P圖 於 2022-9-15 10:59 發表

中國=巴基斯坦2.0
黃畜曱甴等於監𧄌

引用:
原帖由 望見巨乳P圖 於 2022-9-15 10:59 發表

中國=巴基斯坦2.0
美國=黑社會=黑暴