• 瀏覽: 26,705
  • 回覆: 115
  • 追帖: 1
+2

戀愛不分年齡?現實是法庭需保障未成年人士,禁斷之戀是犯法的!台灣1名酒店女房務員結識了只有14歲的中三少年,2人很快發展成為情侶關係,雙方熱戀8個月內在租住處及少年房間性交24次,後來女方證實懷孕,始揭發這段姊弟戀。女方被捕後直認犯罪,但堅持要把孩子生下來及扶養,結果法官考慮到她要養孩子及有悔意等因素,原本與14歲以上未滿16歲之男子性交罪24項罪成,判監1年6個月,最終獲緩刑3年,避過牢獄之災。

原文網址: 禁斷之戀│酒店女愛上14歲少年 床戰24次懷孕堅持生 法官咁判刑 | 香港01
https://www.hk01.com/sns/article/814479?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

條仔同條女開24鑊開到有咗, 條女應該都唔會差!?
呢單案中條仔究竟有乜損失? 只係早d享受實戰! 又唔使佢負責養細路?

如果條女姿色唔錯都無乜細路唔想做?

台灣最美風景,是淫

引用:
原帖由 樓上中心的山羊 於 2022-9-14 10:50 發表
台灣最美風景,是淫
香港之前都有個補習老師!
結果係好多人都鬧條友衰

14碎。。出齊毛未

小鮮肉,好味道

為何這些好事都不屬於我

好心水清,實數24鑊😂😂😂

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-14 09:32 發表

戀愛不分年齡?現實是法庭需保障未成年人士,禁斷之戀是犯法的!台灣1名酒店女房務員結識了只有14歲的中三少年,2 ...
遲早散

同你講個笑話:台灣法律。

引用:
原帖由 marawong 於 2022-9-14 11:04 發表
14碎。。出齊毛未
精都射24次,你話呢,有些人好早熟的,13歲得都唔奇,同埋可能佢都近15歲了

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-14 09:32 發表

戀愛不分年齡?現實是法庭需保障未成年人士,禁斷之戀是犯法的!台灣1名酒店女房務員結識了只有14歲的中三少年,2 ...
後生仔,一日都可以3鑊啦

正啦

引用:
原帖由 kuochung 於 2022-9-14 11:23 發表

精都射24次,你話呢,有些人好早熟的,13歲得都唔奇,同埋可能佢都近15歲了
我意思 毛都未出齊就做老豆。。弓喜佢好命唔夠40已做呀爺

引用:
原帖由 樓上中心的山羊 於 2022-9-14 10:50 發表
台灣最美風景,是淫
呆灣人的自由民主,無邊無際,無法無天

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]