• 瀏覽: 26,711
  • 回覆: 115
  • 追帖: 1
+2
14歲好勇猛架
一晚兩三獲絕對無問題

引用:
原帖由 lobstersoup 於 2022-9-14 13:17 發表

我14歲都識出嘢啦  e+d細路就更早熟了
小6左右應該識出了 我11歲左右已打飛機. 13歲屌女

台灣人係咁㗎啦

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2022-9-14 11:47 發表

我諗係因為
8個月24次
即一個月三次
即一星期一次
因為其中一個星期女方生理期,所以無搞

所以得出24次呢個數
心水清👍🤝😅😅

引用:
原帖由 wize 於 2022-9-14 15:03 發表

你諗下一個好靚仔嘅30歲男人
同你嘅一個14歲女搞咗24次搞大肚
然後話會負責所以唔使坐監
你覺得有冇問題
你唔係天真到信呢d西謊人話嘅男女平等? 認為仔同女係一樣處境呀?

條女騎功一定唔錯

打把14歲仔,中出有咗 就告人
爽果陣又唔諗吓後果

巧羨慕 , 禾14歲仲飛機刀未識打 

引用:
原帖由 我最愛柏寶 於 2022-9-14 16:11 發表

小6左右應該識出了 我11歲左右已打飛機. 13歲屌女
性呢樣嘢男女根本無法平等! 女童細個根本就無性需要反而男仔好細已經可以玩性遊戲
女仔會懷孕但男仔會咩? 所以唔好聽班白痴講話連性罪行都要男女平等!

英7歲及8歲男童強姦女童 年紀細不檢控

原文網址:英7歲及8歲男童強姦女童 年紀細不檢控 | on.cc東網 | 港澳 https://hk.on.cc/int/bkn/cnt/new ... 0102_17011_001.html

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-14 16:40 發表

你唔係天真到信呢d西謊人話嘅男女平等? 認為仔同女係一樣處境呀?
證明女權至上

引用:
原帖由 wize 於 2022-9-14 17:12 發表

證明女權至上
唔係女權至上而係女性受傷害遠遠較男方大

無講條女自己幾歲

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-14 09:32 發表

戀愛不分年齡?現實是法庭需保障未成年人士,禁斷之戀是犯法的!台灣1名酒店女房務員結識了只有14歲的中三少年,2 ...
可惜菜英文唔歡迎鄉講移民

估中!真係呆灣

引用:
原帖由 wize 於 2022-9-14 17:12 發表

證明女權至上
上世紀中葉,西方婦女先有完整嘅投票權,香港71年前,法例都容許男性3妻4妾,女咩權吖