• 瀏覽: 7,440
  • 回覆: 18
印度奧里薩邦一名人妻近日因腹痛就醫,結果卻意外發現自己少了個腎,後才得知原來是丈夫在4年前,以她有腎結石為由替她安排手術,並藉此切除她一顆腎臟賣掉,更離譜的是,「被賣腎」的妻子被結婚12年的丈夫拋棄,他在上個月和新歡結婚。

據外媒報道,事件發生在印度奧里薩邦馬爾康格伊里(Malkangiri)的一處民宅,受害人妻是31歲的蘭吉塔(Ranjita Kundu)。蘭吉塔表示,她與老公普拉桑特(Prasant Kundu)有長達12年的婚姻關係,事實上她在這段婚姻裏過得並不幸福,身心還經常遭到普拉桑特折磨,但更可怕的還在後頭。

嘩,印度老公

黃人妖電視女神好似大贊, 仲拍埋片我的印度男友. 要嫁咖哩佬

miss 潘, 又在fb力贊印度好過香港

原來印度老公好差到咁喎, 真係留俾黃人女生啦!

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1872205/即時-國際-人妻腹痛求醫驚見腎臟僅剩一個-揭老公4年前趁妻做手術-偷腎賣

呢個印度老公真係人渣到啦, 偷了老婆個腎去賣, (又唔化濃公去嘈)

又飛甩老婆揾第件,

仲衰過禽獸!

竟然偷老婆腎臟變賣, 這個淫度人渣真PK賤格...

聞煮就係好, 希望多些曱甴移民去印度

印度人真係同比利犬般無良知

原來在民主大國醫院, 做手術可以做到似賣牛雜??擺到手術枱

病人的器官就被逐件賣. 

化輪功班友仲唔出黎嘈

唔係中國發生無討論價值

唉, 低等民族, 冇L得救.

印度人真係癲,咩事都有可能發生

話印度好過香港?
果啲人有冇去過印度?

引用:
原帖由 z_gundam_2008 於 2022-9-14 10:27 發表
話印度好過香港?
果啲人有冇去過印度?
相信台灣被捕那女生,都應有贊柬埔寨好過台灣

kk園區好玩過木柵動物園

引用:
原帖由 CatTooQQ 於 2022-9-14 10:20 發表
印度人真係癲,咩事都有可能發生
妖電視女神,話印度老公好正架

越窮、資源越唔夠,人性越表現黑暗

扉以小黃人咁pk,所以小黃人嘅毛廣x教主衰到pk,就係咁解
為咗錢咩底線都無

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-14 01:24 發表
呢個印度老公真係人渣到啦, 偷了老婆個腎去賣, (又唔化濃公去嘈)

又飛甩老婆揾第件,

仲衰過禽獸!
冚家鏟, 佢自己有兩個唔賣, 賣老婆果個

黃S:有民主,少左個腎都無所謂啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]