• 瀏覽: 13,197
  • 回覆: 82
+3
"能打到俄羅斯,一定得"

我記得當初你話利西昌斯克/北頓唔會失陷
點知講完唔到一個星期就失陷
燈神你咁講就好嘞

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-9-15 16:48 發表

能打到俄羅斯,一定得
係人都知烏克蘭冇可能會打勝仗,北約供應嘅武器係唔可以打到俄羅斯境內,美國佬一話唔玩,烏狗即刻變阿富汗

其實現在分數差距還很遠,
一咗個3分球沾沾自喜。

引用:
原帖由 封無可封 於 2022-9-15 16:39 發表

烏狗有本事搶番哂啲領土先講
畜生先會經常用畜生名稱去稱呼人類,果班就係納粹主義份子!

將入侵別國罪行仲可以講到大仁大義,亦只有納粹主義先會係咁!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-15 18:21 發表

英國入侵香港先會割讓出去,你啲黃屎咪一樣舔英

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-15 18:21 發表

你講美國入侵阿富汗同伊拉克?

引用:
原帖由 Henry1268 於 2022-9-14 13:12 發表

https://youtu.be/wT8i7LeNHss
好快就知

引用:
原帖由 馬拉哈雷彗星 於 2022-9-15 19:35 發表

你講美國入侵阿富汗同伊拉克?
美國打阿富汗是得到俄羅斯和中國投票支持,而且中國有比錢支持,當時新政府成立時,中國立即提供金錢比當時政府。
你好像在喑示中國有份入侵阿富汗?對國家有什麼不滿可以直接説,不要轉灣末角。

引用:
原帖由 封無可封 於 2022-9-15 18:24 發表

英國入侵香港先會割讓出去,你啲黃屎咪一樣舔英
即是你同意俄羅斯是入侵烏克蘭😇

引用:
原帖由 fantasticfour 於 2022-9-15 23:25 發表

美國打阿富汗是得到俄羅斯和中國投票支持,而且中國有比錢支持,當時新政府成立時,中國立即提供金錢比當時政府。
你好像在喑示中國有份入侵阿富汗?對國家有什麼不滿可以直接説,不要轉灣末角。
係咩!係咩! 邊度有得睇呢單野既報導呢?
咁伊拉克呢? 俄羅斯同中國有無支持呀?

轉灣末角? 諗野咪咁複雜啦, 唔知咪問囉~

引用:
原帖由 fantasticfour 於 2022-9-15 23:27 發表

即是你同意俄羅斯是入侵烏克蘭😇
有得唔同意咩?

引用:
原帖由 馬拉哈雷彗星 於 2022-9-16 00:15 發表

係咩!係咩! 邊度有得睇呢單野既報導呢?
咁伊拉克呢? 俄羅斯同中國有無支持呀?

轉灣末角? 諗野咪咁複雜啦, 唔知咪問囉~
唔好扮唔知啦,反對中國政府咪反對囉,中國係有自由㗎,中國喺世界上人口最多嘅民主國家來的。還有唔識用百度,我可以幫你,唔識咪問囉。

引用:
原帖由 封無可封 於 2022-9-16 06:26 發表

有得唔同意咩?
當然有,唔好被迫

引用:
原帖由 封無可封 於 2022-9-15 16:56 發表

係人都知烏克蘭冇可能會打勝仗,北約供應嘅武器係唔可以打到俄羅斯境內,美國佬一話唔玩,烏狗即刻變阿富汗
輸家只有歐洲,高價買能源,援助烏克蘭,養烏克蘭難民,最後重建烏克蘭全部都係歐洲比錢

引用:
原帖由 布宜諾斯 於 2022-9-16 07:50 發表

輸家只有歐洲,高價買能源,援助烏克蘭,養烏克蘭難民,最後重建烏克蘭全部都係歐洲比錢
烏克蘭都唔係歐盟成員國,班歐豬周身唔掂,邊有可能幫佢重建

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]