• 瀏覽: 13,162
  • 回覆: 82
+3
引用:
原帖由 victorwong888 於 2022-9-14 00:16 發表
烏克蘭絕地反攻重挫俄軍之際,據烏克蘭掌握的情資,俄羅斯軍事指揮部已暫停派遣新組建的部隊赴烏克蘭戰場。烏克蘭武裝部隊總參謀部12日在臉書指出,「戰區的現狀和對上級指揮官的不信任,迫使大量志願兵斷然拒絕在戰鬥條件下服役。」
...
俄軍大舉反擊
https://youtu.be/Gj_adWekZFM

20架海馬斯就打成咁,有200架咪打L到莫斯科仲可以用戰術核武

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-9-15 14:22 發表
20架海馬斯就打成咁,有200架咪打到莫斯科
宜家可能唔止20套,有人估計現時烏克蘭境內約有40套左右,不過已經打到俄軍仆晒街!

嚟緊應該有更多增程導彈,預備打克里米亞及馬立波等地方!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-15 15:02 發表

宜家可能唔止20套,有人估計現時烏克蘭境內約有40套左右,不過已經打到俄軍仆晒街!

嚟緊應該有更多增程導彈,預備打克里米亞及馬立波等地方!
真係迷的對手

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-14 16:27 發表

鍵盤戰士 vs 咀炮毛軍 (伴飛!伴飛!擊落佩落西!擊落佩落西!........... 屌!無中計!高招!)
小粉紅是不讓老粉紅死知嗎,在台灣一落飛機粉紅着裝光芒萬丈照住台灣前途。

引用:
原帖由 秋落 於 2022-9-15 16:11 發表

小粉紅是不讓老粉紅死知嗎,在台灣一落飛機粉紅着裝光芒萬丈照住台灣前途。
都唔知你講乜?佩樂西生死未到小粉紅可以話事!佩樂西訪台連拜登都管不了,仲要出動美軍,不過淨係唔見解放軍!

被俄佬佔領左十幾萬平方公里國土,搶番少少即刻吹到識飛天,烏狗好快又被打殘!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-15 16:17 發表

都唔知你講乜?佩樂西生死未到小粉紅可以話事!佩樂西訪台連拜登都管不了,仲要出動美軍,不過淨係唔見解放軍!
見到解放軍就打架啦,佩落西這條老粉紅怎可以還在台灣粉紅四射啊。

"宜家可能唔止20套,有人估計現時烏克蘭境內約有40套左右,不過已經打到俄軍仆晒街!"

又係智障言論
打到仆哂街係指烏軍不停喺尼古拉耶夫不停送人頭?

引用:
原帖由 封無可封 於 2022-9-15 16:18 發表
被俄佬佔領左十幾萬平方公里國土,搶番少少即刻吹到識飛天,烏狗好快又被打殘!
得,白俄總統就唔會跳車啦,有海馬只有被屌打

"有海馬只有被屌打"

鳩up乜野?
烏軍喺尼古拉耶夫被吊打喎

無知20架就打到 班12346仆街

"無知20架就打到"

打到乜野??
成個哈爾科失反擊當中都見唔到俄軍大規模死傷、戰俘同裝備損失
反而烏方就出現大量死傷
唔識就咪亂up啦

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-9-15 16:34 發表

得,白俄總統就唔會跳車啦,有海馬只有被屌打
烏狗有本事搶番哂啲領土先講

引用:
原帖由 封無可封 於 2022-9-15 16:39 發表

烏狗有本事搶番哂啲領土先講
能打到俄羅斯,一定得

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]