• 瀏覽: 21,931
  • 回覆: 103
3人受傷,衹係賠重傷1000萬咁大把,輕傷一毫子都無,李澤鷄真係名符其實大細超 !

引用:
原帖由 peterfork 於 2022-9-13 15:41 發表

絕對不認同, 只是李生遲遲不表態, 阿峰由始至終沒有放棄要求賠償的權益, 既然李生現在表態可以賠俾阿mo, 點解阿峰唔可以?
至於金額更加不是李生設定1000萬就可以解決
人地埋出左聲比醫藥費?唔賠住因根本未知責任係邊個到,假設係安裝問題埋安裝公司賠大部分?或間保險公司賠?
thats why 牧師都話為時過早啦!1000萬係心意,叫做一個動作,就係太多人批評佢地唔想負責任。而這不是賠償。賠償真係要調查報告出左到時有排計。

搵東張西張幫手啦,阿mo係一個好好的例子。

無理由阿mo有而阿峯無

因為知道爸爸唔會收,所以比一千萬

引用:
原帖由 peterfork 於 2022-9-13 14:45 發表

所有現場目擊者每人賠10萬, 電視目擊者賠5萬
已經對李生好仁慈...
我聽到意外個心都好唔安樂....

1千萬?濕濕碎,佢老豆要小小李養佢個囝囝一世才真張,你們董的😋😋

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-9-13 13:38 發表
見有一千萬,情況突轉差
似係la, 俾你見到訓隔離個個有1000萬,你都搵人幫下口出聲la, 個個只係關心傷得最重最慘既

引用:
原帖由 賭爸 於 2022-9-13 14:17 發表

最慘佢條女
又未結婚,傷心都係一段時間,我唔覺得會過人世

引用:
原帖由 peterfork 於 2022-9-13 13:37 發表
MIRROR演唱會在7月28日發生嚴重意外,場館高處的大電視突然跌落舞台,導致兩名舞蹈員受傷送院。重傷的李啟言(阿Mo)至今仍在伊利沙伯醫院深切治療

私人名譽賠償
重有當時公司賠償
兩樣嘢嚟

引用:
原帖由 peterfork 於 2022-9-13 14:45 發表

所有現場目擊者每人賠10萬, 電視目擊者賠5萬
已經對李生好仁慈...
咁我哋睇過視頻都二三萬都有呱

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-9-13 13:42 發表

曱甴互咬正式上演

曱甴王子會否選擇破財擋災
如果破財擋災,咁王子請D律師返來做乜?

呂校長?邊L個嚟?
關你9事咩?
又話輕傷,睇人地有10球收你又想攪咩春?
無情情又想點?呢條友想收幾多?

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-9-13 13:38 發表
見有一千萬,情況突轉差
冇野講,因為依個真係答案,就算冇一千萬甘多,想屈反李生100-200萬都好牙,人性.….

引用:
原帖由 賭爸 於 2022-9-13 14:17 發表

最慘佢條女
放心,好快吾係。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]