• 瀏覽: 16,347
  • 回覆: 113
+6
打就容易,但要長期佔領戰略上蝕硬,再加上冬天來臨,根本冇必要浪費資源,睇俄羅斯撤走+徵兵+斷電就知想做乜,過多個零月烏雞就知味道

引用:
原帖由 borofans 於 2022-9-14 09:38 發表

6月已經見唔到儍仔丁啲飛機,根本唔敢飛
烏軍單兵都有刺針
俄佬又缺精準飛彈要低飛投彈
唔要命就去
5毛係安全地方日日叫人進攻
到自己就我只是平民幫唔到手😂

烏蛇蛇的烏軍
咁都中計

布丁都快要同佢班情婦私生子出走北極渡過餘生

引用:
原帖由 害羞的すわわ 於 2022-9-13 11:06 發表

(香港文匯報綜合報道)俄烏衝突形勢近日出現逆轉,烏克蘭軍方稱在東北部哈爾科夫奪回3,000平方公里土地。有專家指出,烏軍漸掌握主動權,但若要保住戰果,須謹記「驕兵必敗」的道理,切勿急於乘勝追擊,同時要確保後勤補給充足。

軍事分析家指出,烏軍在哈爾科夫報捷,主因是獲得西方國家支援大量先進武器,加上俄軍後撤後遺留大批彈藥和軍事文件,補充了烏軍裝備,以及使烏方和西方國家能進一步分析俄軍計劃、戰術甚至 ...
烏軍應該利用無人機派傳單, 數嗅普京d衰野, 烏克蘭d好野, 令俄軍不用追迫而自行撤退, 普京最衰就係不愛人民, 只求做大帝, 推俄軍上戰場做炮灰。

驕兵,?人地用超級電腦計足成個月架,所以成敗都係半導體

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2022-9-14 12:33 發表
烏軍已成驕兵,中正普京下懷,除後冬天大破之。
仲妄想捱到冬天,無補就真係難捱

引用:
原帖由 peter925 於 2022-9-13 13:02 發表
俄軍太快打贏就等於比機會歐洲回氣,到時能源價格回落亦不利俄方,所以要製造勢均力敵境像。
係,打持久戰
不過又俾我地老友@hfceddie 起到機

引用:
原帖由 bestwin61 於 2022-9-13 13:08 發表
打到莫斯科先講
我地老友
@hfceddie話等多3個月就得架啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]