• 瀏覽: 48,931
  • 回覆: 515
1000萬都好架啦,如果曱甴王老豆出手,一定只幫你找政府醫院百零蚊日條數!

如果病情好轉下1000萬可能足夠, 如果醫唔好下半世點只需要1000萬

引用:
原帖由 9big 於 2022-9-12 18:50 發表
才一千萬 依家買層樓都剛剛夠嘅 買劏房仲有錢剩添
今時今日十億就差不多

引用:
原帖由 世界仔2.0 於 2022-9-12 19:06 發表

以阿MO才智黎講唔去做舞蹈員應該宜家賺萬三以上好多
僱員因工受傷引致永久地完全喪失工作能力的補償金額若僱員因工受傷引致永久地完全喪失工作能力,補償金額須按僱員受傷時的年齡及每月收入來計算:
40歲以下96個月的收入 (1) 或最低補償金額 (4) ,兩者以較高的金額為準

爛鬼散工一名, 李生話俾多你啦....

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-9-12 18:51 發表
李仆街捐1000萬, 當包少一兩個月雞雞而已... 佢老竇都就快跟佢事頭婆歸西, 到時1千幾百億好快到手啊... 1000萬當碎銀啊...
可能畀大仔,細仔無份袋

將應當要賠償俾人嘅錢,當成善款,李氏真係殷實商人

以李澤階既身家1000萬少左d

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-9-12 18:53 發表
 可惜阿Mo唔係女 唔係幾億幾億甘送都係碎銀
仲要係港姐才吸引到佢

如果係曱甴王, 至多送佢一個千萬龍床盤, 唔洗大夠佢瞓就夠

1000萬, 只是包少一兩個月雞雞而已...........

引用:
原帖由 颱風小子 於 2022-9-12 18:53 發表

咁仲有乜嘢會跟?

責任你就一定要賠硬,仲要計咁耐?

係咪開頭睇下死唔死,死咗一千萬都慳番?

如果係癱瘓,呢一千萬真係無乜用
地盤單嘢人地即賠,佢逼不得已才畀錢咋

引用:
原帖由 3848 於 2022-9-12 18:55 發表
因為可能報告就快出籠,所以快啲比揞口費,做吓形象工程先
報稅又可扣稅

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2022-9-12 19:09 發表
跟著李氏搵食,實冇衰,因禍得福。
大家唔好緊張,
1000萬只係貼士

引用:
原帖由 勇猛果斷的樹苗 於 2022-9-12 18:43 發表
送層貝沙灣養老差唔多!
貝殼灣已經賣散,點送?

引用:
原帖由 laws168168 於 2022-9-12 18:57 發表
要清楚,阿Mo是被自顧人士舞蹈員,
食到盡吸血鬼李家,
包少一日女的價錢1千萬打發走。
或者有古會長咁靚仔畀更多錢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]