• 瀏覽: 20,707
  • 回覆: 93
引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-20 15:37 發表

正確名稱係俄羅斯侵略烏克蘭!

係一個主權國家出兵侵略另一個主權國家,明白未?

如果烏克蘭同一時期出兵(即今年二月開始)攻打俄羅斯領土,咁先叫俄烏戰爭,明白未?

即係你同泰臣打,我唔會稱為拳賽!
正確名稱係人改嘅嗟,美國夠話伊拉克有大殺傷力武器啦
唔通又叫美國侵略伊拉克咩,又係一個主權國家出兵侵略另一個主權國家喎
俄羅斯同烏克蘭嘅恩怨我聽到耳攰,再講嘥氣
如果泰臣而家同我打叫做虐殘,搵過第二個啦

台灣帖不回不覆

引用:
原帖由 Amingo328 於 2022-9-20 15:22 發表

戰爭名稱叫俄烏戰爭,實際係俄羅斯獨戰歐美軍備
你一口咬定話俄羅斯冇料到,仲邊有討論環境
我知美國強大,係咪深不可測呢?
等睇結果啦
現在的結果就是俄羅斯軍備戰略都很落後

引用:
原帖由 棧道 於 2022-9-20 18:51 發表
台灣帖不回不覆
做咩啫你!

做咩你又喺人哋啲Post又回又覆!

你唔好喺度擦存在感喇!

引用:
原帖由 Amingo328 於 2022-9-20 16:04 發表

正確名稱係人改嘅嗟,美國夠話伊拉克有大殺傷力武器啦
唔通又叫美國侵略伊拉克咩,又係一個主權國家出兵侵略另一個主權國家喎
俄羅斯同烏克蘭嘅恩怨我聽到耳攰,再講嘥氣
如果泰臣而家同我打叫做虐殘,搵過第二個啦
五毛一貫做法,無論講緊乜都好,點都要拖美國落水!

"俄羅斯衰咩,美國咩一樣咁衰!"
"中國唔衰,相反,美國衰好多!"
睇都睇到悶晒!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-21 14:09 發表

五毛一貫做法,無論講緊乜都好,點都要拖美國落水!

"俄羅斯衰咩,美國咩一樣咁衰!"
"中國唔衰,相反,美國衰好多!"
睇都睇到悶晒!
我根本就冇講中國,而家係你拖中國落水
幾多毛都好,你講晒喇

引用:
原帖由 Amingo328 於 2022-9-21 15:35 發表

我根本就冇講中國,而家係你拖中國落水
幾多毛都好,你講晒喇
我讚好中國喎,咁都唔啱聽,無奶油!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-21 16:04 發表

我讚好中國喎,咁都唔啱聽,無奶油!
你乜嘢立場我心中有數,扮唔到嘅

引用:
原帖由 Amingo328 於 2022-9-21 17:02 發表

你乜嘢立場我心中有數,扮唔到嘅
你嘅五毛立場,亦都欺騙唔到大家!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-21 22:04 發表

你真係當正自己話得下事咁喎,你話五毛就五毛咩

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-21 13:56 發表

做咩啫你!

做咩你又喺人哋啲Post又回又覆!

你唔好喺度擦存在感喇!
e,,,又多個woo

不回不覆

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-20 18:59 發表

現在的結果就是俄羅斯軍備戰略都很落後
https://www.youtube.com/watch?v=JeINjiDjnWE

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-21 22:04 發表

https://www.youtube.com/watch?v=JeINjiDjnWE

引用:
原帖由 雨點子 於 2022-9-23 11:09 發表

人工智能大外宣!

睇得多,腦會壞!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]