• 瀏覽: 17,765
  • 回覆: 75
  • 追帖: 1
+2
通過左中國都唔會開戰架啦 咪又係咀省同係無人海炸下魚就當做左野 

跟本美國好想大陸打台灣,日日係度吹,攞着數,一開戰咪即刻走,好似烏克蘭咁,

引用:
原帖由 股價實有得升 於 2022-9-12 06:52 發表
後果其實好簡單 簡單而且恐怖
知嗎 當一個同學上課搞事 聰明的老師不處罰他
而且處罰所以與他有關的同學
這樣他會失去所有 從中反省
中國大陸不會與美國發生衝突
而是完全與台灣斷交
從此禁止所有中國大陸包括香港及澳門與台灣進行任何交易 不守法者面臨坐牢及高額罰款
同時要求全球所有合作貿易商禁止與台灣交易
否則面臨與中國徹底斷交 列入求遠禁止與中國交易的制裁 當然 處罰方式如上
中國 ...
屌 原來都仲係唔開戰,睇黎係冇開戰呢個選項。等到頸都長 

為台灣提供45億美元軍事援助,美國仲有百幾億美元軍火未交貨喔,咁呢堆數字係咪繼續加上去?

老尾有心制造兩岸矛盾,真係開戰,就是另一個俄烏戰爭

美狗好需要一埸戰爭去解決佢自己國內問題

。阿爺吾好中計開第一槍。 只要慢慢拖就可以磨死班美畜。

以華制華,死的是中國人,盡在計劃中。

引用:
原帖由 多啦膠夢 於 2022-9-11 23:52 發表

隨時會引發戰爭
上次貝落西到台都是話又打架?之後呢?嘴炮就是嘴炮全世界都知紙老虎

引用:
原帖由 lovewai2 於 2022-9-12 05:33 發表
又如何
怕紙老虎
又話伴飛😂

引用:
原帖由 lovewai2 於 2022-9-12 06:15 發表

伴飛上次已證明吹水

拭目以待已幾十年了

引用:
原帖由 拾玖 於 2022-9-12 06:51 發表
老尾試吓繼續玩火呀!你要強列抗議定後果自負。無第三條路。對付老尾一定不能慈悲,一定要要拋窒佢
用嘴炮

引用:
原帖由 淡忘之音 於 2022-9-12 10:19 發表
通過左中國都唔會開戰架啦 咪又係咀省同係無人海炸下魚就當做左野 

引用:
原帖由 股價實有得升 於 2022-9-12 07:06 發表

我都想看看中國把台積電列入黑名單
還有沒有公司敢與它交易
要放棄整個中國市場加上停止得到任何中國供應 包括零售
當然包括蘋果
當時蘋果會選擇停止與台積電貿易 還是被中國以整個國家制裁
我期待啊
我相信台積電可能三個月內倒閉
大家要做好某些股票幾日內跌99%而且除牌的風險
我指包括台積電
蛙蛙們同你死過,你講它們最心痛處。

烏國同樣吧!代理人戰爭!大把錢揾!🤗

迫你中國打呆灣
所以一直唔想尾資投資中國
因為一開打
互相凍結資產
互相制裁
扣押黃金(唔知有冇存尾國)
不認國債
老尾要吸中國D血

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]