• 瀏覽: 6,122
  • 回覆: 22
雖然F-35戰機的生產步入正軌,升級批次也到了Block4,但是美國空軍正在煩惱是否為它換裝新科技引擎;如果更換,預算排擠可能會迫使美國空軍少購買70 架F-35.......

全文︰https://www.chinatimes.com/realtimenews/20220908005584-260417?ctrack=pc_armament_headl_p02&chdtv

F-35若然升級,換上AVET發動機,雖可解決F-35「短腳」(航程短)問題,但卻又使F-35造價上升,將F-35變成「雞肋」——食之無味,棄之可惜。

但卻又使F-35造價上升!

吓!2046 成日話美國好有錢喎!

記得曾經有位師兄講F35短腳問題好易解決,用附助油箱就解決了。🤣

F35咁垃圾,棄之一啲都唔可惜。

又有新科技引擎,真煩惱又酸到牙都甩

引用:
原帖由 輪皇 於 2022-9-11 08:18 發表
F35咁垃圾,棄之一啲都唔可惜。
錯,呢個昆錢計劃非常成功,仍會繼續昆落去。

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2022-9-10 23:19 發表
但卻又使F-35造價上升!

吓!2046 成日話美國好有錢喎!
有錢到綠幣就快可以同冥幣簽互換協議, 全球第一, 尾蟈又贏

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-9-11 12:56 發表
又有新科技引擎,真煩惱又酸到牙都甩
莫財有新嘢都冇用,得唔到。

引用:
原帖由 輪皇 於 2022-9-12 00:22 發表

莫財有新嘢都冇用,得唔到。
更可笑

1450.2046話,大陸俾糸拉稀屎士,無系真稀土

肥嘟嘟嘅F35點改都無咩前途,由頭整過好過,福士甲蟲車加改一個保時捷引擎性能都唔會好過保時捷。

太多新科技真係惡攪

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]