• 瀏覽: 26,851
  • 回覆: 203
+9
英女王伊利沙伯二世今晨逝世,英國駐港領事館設弔唁冊供公眾悼念。消息稱,前特首、全國政協副主席梁振英今日下午曾到英國駐港領事館,經貴賓通道入內。《明報》正向前任特首辦查詢。

見好多香討人嘈人去悼念

今次點算好

新聞來源連結:

https://m.mingpao.com/ins/港聞/art ... -消息稱梁振英今日到英國駐港領事館弔唁

引用:
原帖由 lovewai2 於 2022-9-9 22:25 發表
英女王伊利沙伯二世今晨逝世,英國駐港領事館設弔唁冊供公眾悼念。消息稱,前特首、全國政協副主席梁振英今日下午曾到英國駐港領事館,經貴賓通道入內。《明報》正向前任特首辦查詢。

見好多香討人嘈人 ...
有乜問題,習總都發弔唁電啦

引用:
原帖由 ep905 於 2022-9-9 22:27 發表

有乜問題,習總都發弔唁電啦
市民去又俾人鬧😂

引用:
原帖由 lovewai2 於 2022-9-9 22:25 發表

門面嘢嚟啫, 其實振英個心, 已經係咁屌柒條賊婆王.

查理斯最開心,恭喜查理斯

原來真正身份係英走狗

最開心係D曱甴, 今次真係有個事頭婆比佢地拜, 唔駛去太子站拜鐵閘.

引用:
原帖由 阿乜水 於 2022-9-9 22:41 發表
最開心係D曱甴, 今次真係有個事頭婆比佢地拜, 唔駛去太子站拜鐵閘.
振英哥國家領導人都去,你係咪暗示佢😂

大陰蒂女王一路好走

引用:
原帖由 lovewai2 於 2022-9-9 22:30 發表

市民去又俾人鬧😂
最多話on9 , 邊會鬧...

點解會向敵國弔唁

引用:

十個有九個香討人係大陸出生,其中八個仲係大陸翻牆出來,起碼七個係引戰回貼賺五毛

身體最誠實的

引用:

領導人喎,梗係要做下門面功夫。你唔係唔識呀?
普通人鬧下又有乜問題

俾面派對係咁架啦,唔通開po話抵死咩,人情世故呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]