• 瀏覽: 8,462
  • 回覆: 53
+2
英女王伊利沙伯二世(Queen Elizabeth II)的健康惡化,最終9月8日在蘇格蘭巴爾莫勒爾堡離世,享年96歲。女王彌留時,她的子女和兩名孫兒威廉王子

香港人叫咗佢事頭婆幾十年!
終於要說再見, 所以樓主用香港新聞為標題!
都96歲! 中國人叫笑喪! 96年都係一個漫長歲月

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/812981/英女王伊利沙伯二世駕崩-享年96歲-查理斯繼位-持續更新

真係有火箭推進器 😭
又冇咁巧合呀

永世皇儲搽你屎: 阿媽, 我終於等到啦!! 多謝黃屍, 多謝桌胃屍

呢幾年發生咗好多事令人唏噓!
96歲日暮之年!
事頭婆帶給香港人實在太多回憶! 相信上咗40歲嘅都好難忘記佢

登基時英樣年華! 現在要說一聲再見

一駕崩, 港股即升幾百點嚟贈慶.

最記得係97年6月30日個晚
一過凌晨12點
好多政府部門拆英女皇張相落黎

一上任就剋死女皇

早幾日仲好地地,握完手幾日就瓜咗,卓思彗同王子合謀殺母后奪權。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-9 11:00 發表
呢幾年發生咗好多事令人唏噓!
96歲日暮之年!
事頭婆帶給香港人實在太多回憶! 相信上咗40歲嘅都好難忘記佢
你寫英文啦,,寫中文你事頭婆識x睇咩
定你唔識用英文寫反出黎呀

好好慶祝,終於死一個販毒犯

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2022-9-9 11:09 發表
最記得係97年6月30日個晚
一過凌晨12點
好多政府部門拆英女皇張相落黎
英女皇關你蛋治咩,你本BNO黎咋,,

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-9 10:56 發表
英女王伊利沙伯二世(Queen Elizabeth II)的健康惡化,最終9月8日在蘇格蘭巴爾莫勒爾堡離世,享年96歲。女王彌留時,她的子女和兩名孫兒威廉王子

...
應該要追隨事頭婆一齊去先夠忠心

黃犬流馬尿赴陰間見面。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-9 10:56 發表

...
襯住呢個女人死,英國手足可唔可以乘機爭取真普選,推返皇室貴族干政。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]