• 瀏覽: 9,233
  • 回覆: 60
+2
引用:
原帖由 Doctor-X 於 2022-9-9 09:39 發表
拉登真英雄 撞爆呢個妖魔國家
del.

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-9 08:12 發表
咀炮攻台
其實台灣騙徒今時今日咪一樣用茶葉蛋呢招呃人

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2022-9-9 12:20 發表

係,去登台跳老舞丫嘛
老藝妓貝殼西幾十歲登台都帶埋個裙腳仔, 堪稱藝妓血涙史, 仲慘L過梅姐媽咪

老尾係唔驚你攻打呆灣,
老尾亦唔會保護呆灣,南越戰爭教訓左佢,只可用把口幫人保護國土,
但佢會乘機攻打你,出師有名
北極熊會係你背後,送你一程

台W本身係中國既一個省, 對於自己地方點會用攻台既字眼, 老美有病?
最多叫武力鎮壓台W省D刁民

美國佬放心啦,你越想中國打,中國就唔打

美方將攻擊解放軍的核心後勤支援

你老尾知解放軍的核心後勤支援係邊度咩??

出口術?

Cia收到料攻台

喂呀。。。攻台未呀?講左咁多年 老美不斷踩紅線 zzZZzzzz. .

引用:
原帖由 大肥肥綿羊 於 2022-9-9 13:51 發表
美國佬放心啦,你越想中國打,中國就唔打
即係俾人控制囉 儍仔

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-9-9 08:08 發表
兩岸局勢持續緊張,美國國家安全顧問沙利文周三受訪時表示,中國大陸對台動武仍然是明顯的威脅,台灣周邊可能發生軍事偶發事件。另外有美軍將領揚言,一旦北京武力攻台,美方將攻擊解放軍的核心後勤支援.........

奸邪妖獸不想中國強大,只想中國四分五裂。

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/content/兩岸國際/odn-20220909-0909_00178_001/美連環出口術--圖阻大陸攻台
佢老尾出口術,最好吹到維持緊張狀態,就最好呢?唔係點賣軍火畀呆灣,同牽制阿爺崛起呢?底牌就係唔好打呢?一打,就打瓜咗隻會生金蛋嘅雞呢?

賣倉底軍火,豆腐渣貨品當上菜賣,不知幾好賺呢?

沙膽一味唱,即想大6快啲攻台
習大唔會中計

冇人會理

引用:
原帖由 天地有正正 於 2022-9-10 09:51 發表

即係俾人控制囉 儍仔
講緊台灣?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]