• 瀏覽: 9,216
  • 回覆: 60
+2
引用:
原帖由 stevenhendry 於 2022-9-9 09:11 發表

咀炮阻攻台
人地一早登台

美國想推呆灣去送死就真

但呆灣不是烏克蘭

拉登真英雄 撞爆呢個妖魔國家

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-9 09:18 發表

人地一早登台
做show嗰隻呀嘛
台灣宣佈獨立呀笨
美國幾時同台灣建交?

俄羅斯出兵烏克蘭前都係咁出口術,結果呢﹖

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-9 08:12 發表
咀炮攻台
嘴炮守中線買埋咁多高價過期軍火比中國圍島軍演都唔拎出嚟試下用唔用得

咪當中國人是白痴傻仔!!!遊刃有餘地同你玩到天腳底!!!🔪🔪🔪

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-9-9 08:08 發表
兩岸局勢持續緊張,美國國家安全顧問沙利文周三受訪時表示,中國大陸對台動武仍然是明顯的威脅,台灣周邊可能發生軍事偶發事件。另外有美軍將領揚言,一旦北京武力攻台,美方將攻擊解放軍的核心後勤支援.........

奸邪妖獸不想中國強大,只想中國四分五裂。

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/content/兩岸國際/odn-20220909-0909_00178_001/美連環出口術--圖阻大陸攻台
冇聲狗咬死人

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-9 09:18 發表

人地一早登台
係,去登台跳老舞丫嘛

大陸是否會攻台,就睇台獨份子是否配合喇,依家大陸應該已經準備就緒,只欠一條導火線咋

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-9-9 08:08 發表
兩岸局勢持續緊張,美國國家安全顧問沙利文周三受訪時表示,中國大陸對台動武仍然是明顯的威脅,台灣周邊可能發生軍事偶發事件。另外有美軍將領揚言,一旦北京武力攻台,美方將攻擊解放軍的核心後勤支援.........

奸邪妖獸不想中國強大,只想中國四分五裂。

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/content/兩岸國際/odn-20220909-0909_00178_001/美連環出口術--圖阻大陸攻台
列根號
列根號
列根號

係咪要掟西瓜先捨得蒲頭呀?

明眼人都睇得出係美國想大陸攻台,大陸偏冷處理,得閒就玩吓圍台,偏唔攻,激死老美

引用:
原帖由 raywing86 於 2022-9-9 09:17 發表
出口炮尼家野,你唔夠中角泥
exact7ly, 中國咀炮又唔夠消失得無影無蹤嘅列根號嚟

引用:

人地一早登台
登台? 開演唱會? 小巨蛋?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]