• 瀏覽: 35,929
  • 回覆: 369
+10
美國空軍負責戰略整合的副參謀長希諾特(Clinton Hinote)周二(6日)視像參加美國智庫「大西洋理事會」的會議時

無恥就會無敵,一班政棍私自入侵任何國家領土推銷政變奪權
出手打你又話人小氣,鬧你又詐傻扮懵,咁大個人,比人話得多都面懵懵啦

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220908/bkn-20220908132535065-0908_00992_001.html

美軍攻擊俄羅斯核心後勤未?

引用:
原帖由 T2. 於 2022-9-9 01:10 發表
美國空軍負責戰略整合的副參謀長希諾特(Clinton Hinote)周二(6日)視像參加美國智庫「大西洋理事會」的會議時

無恥就會無敵,一班政棍私自入侵 ...
打大陸本土, 即係老尾敢同大陸打核戰? 本世紀笑話

引用:
原帖由 T2. 於 2022-9-9 01:10 發表

無恥就會無敵,一班政棍私自入侵 ...
其實我膽心真係開戰(中美交戰)有間諜令中國軍隊down server
現代軍事無電腦即全部癱瘓
咁嘅攻擊比較符合依家美國做派

俄國都唔敢打,仲講中國

美狗顧掂自己先啦,核心喎,911,記得嗎?

紙老虎死淨把口!
公然干涉別國內政!

美國佬強項: 聲大大無貨賣:
承諾堅如磐石=信你就自己攞嚟衰

正確來講, 若大陸攻台, 美軍就會光速撤離逃離會被解放軍攻擊的範圍, 這是過去咁多年的事實...

嘴炮攻擊天下無敵

解放軍核心後勤, 系邊?

美國政棍仲明唔明白,中國最強唔係解放軍,你估個後援淨係得解放軍呀,係中國人本身,除非殺晒所有中國人

引用:
原帖由 RosaRosa 於 2022-9-9 02:57 發表
美國佬強項: 聲大大無貨賣:
承諾堅如磐石=信你就自己攞嚟衰
我諗起伴飛,擊落,埋葬。真係聲大大冇貨賣。

引用:
原帖由 s336990 於 2022-9-9 02:08 發表

其實我膽心真係開戰(中美交戰)有間諜令中國軍隊down server
現代軍事無電腦即全部癱瘓
咁嘅攻擊比較符合依家美國做派
唔打科技戰,咪回歸基本打人海戰囉,12億打3億會輸?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]