• 瀏覽: 35,932
  • 回覆: 38
+10
美國空軍負責戰略整合的副參謀長希諾特(Clinton Hinote)周二(6日)視像參加美國智庫「大西洋理事會」的會議時

無恥就會無敵,一班政棍私自入侵任何國家領土推銷政變奪權
出手打你又話人小氣,鬧你又詐傻扮懵,咁大個人,比人話得多都面懵懵啦

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220908/bkn-20220908132535065-0908_00992_001.html

引用:
原帖由 s336990 於 2022-9-9 02:08 發表

其實我膽心真係開戰(中美交戰)有間諜令中國軍隊down server
現代軍事無電腦即全部癱瘓
咁嘅攻擊比較符合依家美國做派
唔打科技戰,咪回歸基本打人海戰囉,12億打3億會輸?

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2022-9-9 01:29 發表

打大陸本土, 即係老尾敢同大陸打核戰? 本世紀笑話
講出呢種笑話,即係文宣一種,講比邪惡聯盟聽既

引用:
原帖由 重八 於 2022-9-9 03:32 發表

我國有成千個核彈,大家一齊㩒制吖,我地有14億人,老美得3.3億人,就當我地死夠4億清晒佢3.3億,從此世上再無美國。

佢敢打咩?
其實駛乜打,大6只要煽一煽佢即爆內戰,只因為佢欠債未還未爆得住

引用:
原帖由 重八 於 2022-9-9 03:32 發表

我國有成千個核彈,大家一齊㩒制吖,我地有14億人,老美得3.3億人,就當我地死夠4億清晒佢3.3億,從此世上再無美國。

佢敢打咩?
我敢講,只要大6一開口,90%尾國人立即響應長短火攻打政苦部門

引用:
原帖由 wize 於 2022-9-9 03:42 發表

中華民國同中共國,邊個先邊個後?
邊個為奪權搞到內戰令中國人二戰後仲要飽受戰爭摧殘?
😂😂😂
支持言論自由,你想講乜? 想台灣收回大6係咪?  

引用:

😂😂😂
你係咪想講大6版圖係台灣領土?

引用:

😂😂😂
你係咪想講台灣係中國首都?

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2022-9-9 03:57 發表
日夜都係講呢d, 但從來無一句講點救自己國家, 就算講都一定加一句搞死中國為目的,真係做美國人唔知念咩好
美共政拳日日提心吊膽爆內戰,只能夠將注意點放在侵略大6來逃避現實,現實係孭住幾十億國債

引用:

😂😂😂
你係咪想講一中原則係美台,而唔係中美 ?

引用:

😂😂😂
你係咪想講如果大6共產黨歸順入國民黨就可以化解中美危機,從始天下太平,快快樂快地生活?

引用:
原帖由 wize 於 2022-9-9 04:36 發表

我係想講明明中共先係分裂國家
就應該直接認想奪權就可以
內戰聯合國冇資格插手
唔使一直講啲假話
再搵班粉蛆出嚟吠
你唔好講過去左既事啦,講你而家想點啦

引用:
原帖由 wize 於 2022-9-9 04:36 發表

我係想講明明中共先係分裂國家
就應該直接認想奪權就可以