• 瀏覽: 35,911
  • 回覆: 369
+10
引用:
原帖由 T2. 於 2022-9-9 05:01 發表

5毛6毛7毛都好啦,唔知你up乜,多謝捧場
「噏」字咁寫嘅中國人

引用:
原帖由 中於終出鳥 於 2022-9-9 05:18 發表

咁死都好過你偉大祖國日日封城有空中飛人表演
你已經比當地人捉你上機頂掟落地跌死左,死左了,完

引用:
原帖由 wayfarer 於 2022-9-9 05:23 發表

「噏」字咁寫嘅中國人
你係外國人,你我國直唔同,當然文化都唔同啦,我唔知你up乜有幾咁奇,收線吧啦

小喇叭,美國佬又嚟打咀炮刷存在感,一啲廉恥都無,煩唔撚煩呀?

有冇睇與狼共舞呀?美軍追殺真正美國人,即印第安人,即使佢地逃入深山,亦要趕盡殺絕,慘絕人環!

自己國家人民叫苦連天吾去理
成日係度講廢話
唔好講到自己咁偉大為咗世界和平
就係因為你哋國家攪到其他地方幾咁亂!

引用:
原帖由 s336990 於 2022-9-9 02:08 發表

其實我膽心真係開戰(中美交戰)有間諜令中國軍隊down server
現代軍事無電腦即全部癱瘓
咁嘅攻擊比較符合依家美國做派
用金山毒霸便不怕

用咀砲攻擊

引用:
原帖由 T2. 於 2022-9-9 01:10 發表
美國空軍負責戰略整合的副參謀長希諾特(Clinton Hinote)周二(6日)視像參加美國智庫「大西洋理事會」的會議時

無恥就會無敵,一班政棍私自入侵 ...
紙老虎

美狗賊喊捉賊

引用:
原帖由 s336990 於 2022-9-9 02:08 發表

其實我膽心真係開戰(中美交戰)有間諜令中國軍隊down server
現代軍事無電腦即全部癱瘓
咁嘅攻擊比較符合依家美國做派
照你咁講老尾洗撚比咁多二手武器烏仔咩!🤭

引用:
原帖由 T2. 於 2022-9-9 01:10 發表
美國空軍負責戰略整合的副參謀長希諾特(Clinton Hinote)周二(6日)視像參加美國智庫「大西洋理事會」的會議時

無恥就會無敵,一班政棍私自入侵 ...
咁即係中美直接開戰,中國會首先隊冧曬老尾啲衛星

你都係想搞到人戰啫,到時你會叉隻腳入去先算啦!要打...........而家你都打左俄羅斯先啦!

連伊朗和北韓都唔夠膽打,仲話打中國,係傻仔先信

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]