• 瀏覽: 7,397
  • 回覆: 29
個個國家高科技武器都唔會俾佢打返自己。始創者美國佢嘅戰機無佢批准你連飛都成問題。

睇著咁耐,原來係打廣告抹黑對手👍👍

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2022-9-9 09:53 發表
我想知,土耳其無人機能否向土耳其本土作出攻擊
 實驗下就知

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-9 12:20 發表

因為有新聞自由,
所以台媒敢言
新聞自由?
成個中天新聞台無咗啦~
你面唔紅?

中國無人機是北斗導航,要人遙控都唔知,狗嗡當秘笈

On9無極限😂

引用:
原帖由 motivate 於 2022-9-9 01:02 發表
https://www.youtube.com/watch?v=jVc2GyhkSdE
普京會記住總會同土耳其兩頭蛇算帳

引用:
原帖由 antiapple 於 2022-9-9 18:02 發表

新聞自由?
成個中天新聞台無咗啦~
你面唔紅?
中天跟新聞自有甚麼關係?

引用:
原帖由 antiapple 於 2022-9-9 18:02 發表

新聞自由?
成個中天新聞台無咗啦~
你面唔紅?
連中天都不能容納,偽民主政權!

引用:
原帖由 motivate 於 2022-9-9 01:01 AM 發表

土耳其拜卡科技(Baykar Technology)執行長拜拉克塔(Haluk Bayraktar)。(路透檔案照)

土耳其的拜卡科技(Baykar Technology)的拜拉克塔無人機(Bayraktar TB2)在烏克蘭戰場上發 ...
本來都可能未有呢個設定

你提一提 即時加番

引用:
原帖由 cortet 於 2022-9-9 10:22 發表

我估是會的。
土耳其無人機會向土耳其本土的庫爾德族人地區作出攻擊。
咁中國無人機理應都可以向中國台灣省地區作出攻擊🤭🤭

為咗軍火市場,可以諒解。另外一個伊朗也狂吹。
但因為沒有自家配套GNSS,和地貌及通信衛星,這幾點肯定輸比中國。

BTW 最近央視介紹國產彈弓刀。

引用:
原帖由 motivate 於 2022-9-9 01:01 發表

土耳其拜卡科技(Baykar Technology)執行長拜拉克塔(Haluk Bayraktar)。(路透檔案照)

土耳其的拜卡科技(Baykar Technology)的拜拉克塔無人機(Bayraktar TB2)在烏克蘭戰場上發 ...
好彩有圖, 一睇就知係看圖作文

引用:
原帖由 motivate 於 2022-9-9 01:01 發表

講果個弱智,信果個白痴...
望吓Google地圖,中.土.相距十萬8千里,土雞無人機,點樣飛去邊界試驗?
最後,就算有這個設定,只影響中國周邊國家。

引用:

無人機要飛過去中國做咩呢?偵察or搞破壞?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]