• 瀏覽: 12,690
  • 回覆: 94
+5
萬一宗,又新高

建議正苦每人派一個太空人頭罩淸零指日可待針都唔使打

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-9-8 18:01 發表
原來有長效抗體組合,打咗直接有抗體,真正防感染,我知係好撚貴,但係你政府咁鍾意開放,點解你唔畀全部市民打長效抗體?

你意思係咪即係一般人中咗招唔死得有後遺症都冇所謂?
超哥要清晒啲舊貨

引用:
原帖由 sheepx 於 2022-9-8 19:14 發表
跟本係香港人自己玩死香港
繼續跟大陸作對囉~
一世都唔使指意開到關
好。最好一世吾通。

有排爆。會一直爆。
立即停晚市停酒吧。

引用:
原帖由 豬頭BB 於 2022-9-8 19:58 發表

又為反而反
你冇小朋友又點會明

以後一出世第一日立即打第一針疫苗。一歲前要打3針!同埋第一針當日BB立即要有手機嘟安心出行!
唔係就判監!

唉,幾萬又係咁過。萬幾又係咁,幾時先唔使嘟唔使戴口罩。。

引用:
原帖由 mydreams 於 2022-9-8 22:59 發表
https://youtu.be/oz697shUCQ4
唔係下化, 咁仲谷針?

引用:
原帖由 bonod 於 2022-9-8 21:44 發表

一早已講, 打針係防死亡同重症入院, 係磚家教人打邊種, 話甚麼抗體水平甚麼保護力, 結果佢自己都中啦
跟本冇證據顯示打針可防重症同死亡
因為最近好多人打哂2針以上都死

引用:
原帖由 口腔花色核心 於 8/9/2022 20:54 發表
規定所有高官公務員有細路仔的必須帶頭拉曬自己個細路仔打針先 
官員 官員(凡一生做過官員由雅閣耶和華經埃及當局英國大英帝國總督英女皇及Lord Jesus即耶穌同時認可人仕 (c) 雅閣不得上訴 凡冒充者死刑)。外交 外交(不得上訴外交指國家事務平凡人口不得侵擾自公元起。 (c) 英國國王雅閣耶和華)。|| 合法 根據香港法例。

估計好多人會唔打第三針

打針應自我可選擇而唔係利用所謂通行證去強迫市民去打

引用:
原帖由 Wai7412002 於 2022-9-8 22:58 發表

你冇小朋友又點會明
5歲你會唔會叫佢自己出街呀,叻人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]