• 瀏覽: 34,297
  • 回覆: 188
  • 追帖: 1
遂遂樣切割又求仁得仁

供應商可能話,唔用中國製做,根本國防部冇一樣野可用到。

淘寶再淘過

唔多唔少都會用上了中國設備Process過的希土,問你點避都生到仔

引用:
原帖由 tam_n 於 2022-9-8 12:35 發表

尾國話F-35用咗「未經批准」嘅中國合金。
大陸稀土尾國冇話唔批准用,咪照用囉。
雙重標準,係咁㗎喇。
支持你地大大力恥笑美狗,美狗仲敢唔有敢厚顏再買來用

引用:
原帖由 supremeabc 於 2022-9-8 11:10 發表
睇來好難唔用中國貨 !

美國國防部周三(7日)宣布,由美國軍火製造商洛歇馬丁生產的F35A隱形戰機,使用了未經批准 ...
識用梗系用倭寇神戶製鋼產品喇,屎上最強

引用:
原帖由 ballking118 於 2022-9-8 11:18 發表
使用了未經批准的中國製零件?

又玩語言藝術?

爲什麼不是"使用了中國製零件''?

是否代表批准了的中國製零件就可以使用?
“強調涉事零件不會傳輸敏感資訊,不會損害戰機。”

咁都要禁止使用就知老美係為禁而禁。

引用:
原帖由 supremeabc 於 8-9-2022 11:10 發表
睇來好難唔用中國貨 !

美國國防部周三(7日)宣布,由美國軍火製造商洛歇馬丁生產的F35A隱形戰機,使用了未經批准 ...
除晒機內所有中國制嘢就可以飛

即係美狗有替代產品,又一地玻璃碎

立刻批准咪冇事囉,咪扮清高白皮豬

F35本身問題多多,先搞掂自己再去說吧!

為安全計,老尾應該銷毀所有F35。

引用:
原帖由 supremeabc 於 2022-9-8 11:10 發表
睇來好難唔用中國貨 !

笑了😄
老尾完全「被打臉」

咁係正確嘅,因為中國嘅合金,可能令到隱形戰機比中國雷達照射嘅時候現身。

唔係話中國野會爆炸咩?應該全部即刻停用啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]