• 瀏覽: 3,486
  • 回覆: 24
本港疫情持續,消息指政府專家顧問、港大微生物學系講座教授袁國勇確診新冠病毒,他曾於8月31日出席公開活動。

係喎, 呢度好多Ching都有出類似喎

但看到這消息, 我都想講句
你隻鴨咀獸, 成日亂咁嗡

你都有今日囉

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1870991/即時-港聞-消息指袁國勇確診-8-31曾出席公開活動

看到這磚家消息, 相信好多人有解氣的感覺

香檳可能賣斷巿

呢條磚家講就天下無敵

引用:
原帖由 hw1chan 於 2022-9-8 06:47 發表
呢條磚家講就天下無敵
佢2021年頭幾寸咀, 外國的疫苖佢唔會打架
要打就等香港出那些喎

怎知打面到呢

垃圾食屎磚家中尾國肺炎

美國屎渠勇,東謊自家專業磚家,復必泰,自家噴鼻疫苗。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-8 06:44 發表
本港疫情持續,消息指政府專家顧問、港大微生物學系講座教授袁國勇確診新冠病毒,他曾於8月31日出席公開活動。

我老友 Eddie 話打 BNT 抗體多到瀉出嚟
絕對唔會中招

唔怪之得我老友 Eddie 冚家都打科興啦

防疫專家都中招, 足以證明香港政府的所謂精準防疫有幾垃圾, 害人害己, 高官, 低官, 專家, 市民齊齊中招, 最好笑就係, 條9噏佬仲成日話會同內地傾通關, 內地見到香港的防疫咁一X屎, 點會同香港通關? 真係正宗9噏唔使Follow up.😆😆😆

鴨嘴秀

香港比呢班磚家害到雞毛鴨血😡

如果佢要入院處, 照顧佢的黑醫護先黎罷工, 唔理佢, 

佢到時仲現眼報

英國唔罷工, 都唔知香港醫護人工咁高, 英國咁低
高薪, 美國勇咁都支持黑醫護罷工, 唔理病人死, 
佢根本就無父母心.

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-8 06:47 發表
看到這磚家消息, 相信好多人有解氣的感覺

香檳可能賣斷巿
👍👏🤣

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-8 08:20 發表
如果佢要入院處, 照顧佢的黑醫護先黎罷工, 唔理佢, 

佢到時仲現眼報

英國唔罷工, 都唔知香港醫護人工咁高, 英國咁低
高薪, 美國勇咁都支持黑醫護罷工, 唔理病人死, 
佢根本就無父母心.
香港的所謂醫者已經冇咗父母心好耐 😏

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-9-8 07:53 發表

我老友 Eddie 話打 BNT 抗體多到瀉出嚟
絕對唔會中招

唔怪之得我老友 Eddie 冚家都打科興啦
你老友係度打緊飛機,唔得閒理你

人地話以身試法,磚家可能以身試毒,測試中招後感受,臨床再臨床,再研發特效劑嚟造福人群,情操是如何偉大,思維是如何廣濶。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]