• 瀏覽: 6,792
  • 回覆: 60
引用:
原帖由 chenflie 於 2022-9-7 11:04 發表
以前俄軍只有三日糧。
今日俄軍得返三日彈?

下次唔知講咩呢?
其實缺武器都講左好耐,四月就講因缺武器用舊武器啦。

彈藥這些大量生產物,會缺?
佢有佢吹,我有我唔信囉。

我想問,俄軍買左北韓D火箭砲及砲彈,反到去係咪塞返落自已部發射車同炮管就得?如果太大支塞唔落或者長得擠凸左出黎咁點,鋸走少少?新買返黎唔識用有冇俄文說明書?

引用:
原帖由 yeungph 於 2022-9-7 14:07 發表
我想問,俄軍買左北韓D火箭砲及砲彈,反到去係咪塞返落自已部發射車同炮管就得?如果太大支塞唔落或者長得擠凸左出黎咁點,鋸走少少?新買返黎唔識用有冇俄文說明書?
俄羅斯對軍火飢不擇食
普京末路了

引用:
原帖由 sheung1009 於 2022-9-7 12:49 發表

其實缺武器都講左好耐,四月就講因缺武器用舊武器啦。

彈藥這些大量生產物,會缺?
佢有佢吹,我有我唔信囉。
西人一直會覺得俄羅斯唔夠武器。都幾十年都系咁認為。
你睇以前法國套戲,講到蘇聯打斯大林格勒戰役。三個人先一支鎗。死人無數……
曬氣啦。無鎗仲可以鏟低希特拉?
即系希特拉好水皮啦
咁佢咁水皮,又打到法國投降咪?
咁西歐咪仲水皮?

所以俄羅斯得三日糧都講得出。
邊個會信?
咁弱,北約早就打過去咯

所以點會咁快打完,歐美狗仲有好多武器要試驗

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-7 12:15 發表

連北韓的低科技軍火都賈購買
普京窮途末路
仲唔通知美軍北約大舉進攻瓦解俄羅斯?🐶😂🐶😂🐶😂

引用:
原帖由 yeungph 於 2022-9-7 14:07 發表
北韓D火箭砲及砲彈如果是美制式, 買回去就真是無用, 北韓現今武器大多數是中國制式同俄制式, 所以向北韓購買無完全塞唔落去的問題. 冇俄文說明書更加是笑話啦 即是你問: 葉問你識唔識打詠春一樣.

引用:
原帖由 GATEWAY2010 於 2022-9-7 15:22 發表
俄羅斯有大殺傷力武器

老美當然唔敢出兵

吓! 大殺傷力武器,  要搵番師祖前老尾國防部長鮑威爾上來, 記得帶樽洗衣粉開魔界記者會公審俄羅斯

引用:
原帖由 心很想 於 2022-9-7 17:48 發表

北韓D火箭砲及砲彈如果是美制式, 買回去就真是無用, 北韓現今武器大多數是中國制式同俄制式, 所以向北韓購買無完全塞唔落去的問題. 冇俄文說明書更加是笑話啦 即是你問: 葉問你識唔識打詠春一樣.
呢D"紐時"作文,信到十足?仲幫佢解釋埋。🤭🤭

引用:
原帖由 GATEWAY2010 於 2022-9-7 18:01 發表

中國也有大殺傷力武器
老尾為何不動手?

老美只敢向沒有大殺傷力國家出兵
屠殺,搶掠,
鮑威耳好唔得閒

最多係下面(地獄)再請佢上來多一次, 開魔界記者會公審中國儲存太多大殺傷力武器要立刻銷毀.

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-6 22:42 發表

G7沒有問題
俄羅斯淪落至北韓的低科技軍火也要用
北韓有極超音速飛彈,美國無喎!咁美國咪要用比北韓更低科技軍火囉!
唔好話我吹水,比埋條台灣link你睇!

https://newtalk.tw/news/view/2022-02-17/711393

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-7 11:41 發表

美國賣的都是先進武器
係,一架MQ9買1億美元,係白痴先會買。

低級文宣係俾同等智慧嘅人睇,美狗收咗狗糧點都要po 出嚟嘅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]