• 瀏覽: 12,611
  • 回覆: 102
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-10 16:49 發表

一早答過你,喺呢度點解唔可以比人9up啊!喺討論區不嬲都係咁樣!

例如:
1. 美軍啲武器係幾廢,解放軍實力已在美軍之上!(呢句咪9up囉!但呢度好多人睇咗好high,但又證明唔到佢假,點解?因為中、美都無開戰,但有人硬要講解放軍實力已在美軍之上,無計!)
2. 美國/北約國家大量削減軍援,好明顯已經放棄烏克蘭!(呢句咪假設囉!有些國家可能之前已經損咗大量武器,最近呢次可能削減咗,咪 ...
得啦。

你承認自己9up亂吹。
毫無根據就得。

唔識解釋咁多。

引用:
原帖由 lewark 於 2022-9-10 16:55 發表

得啦。

你承認自己9up亂吹。
毫無根據就得。

唔識解釋咁多。
我幾個舉例都足以證明呢度班人,扮晒中立、扮晒專家,自己本身有政治立場,不理公義,亂9咁up,不過都係果句,喺討論區9up亂吹係常態,絕對冇問題!

我喺度好少9up,不過唔啱你果班圍爐兄弟聽啫,所以群起攻之!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-10 18:03 發表

我幾個舉例都足以證明呢度班人,扮晒中立、扮晒專家,自己本身有政治立場,不理公義,亂9咁up,不過都係果句,喺討論區9up亂吹係常態,絕對冇問題!

我喺度好少9up,不過唔啱你果班圍爐兄弟聽啫,所以群起攻之!
咩叫好少。

你係擺明9up亂吹。
自己都係承認咗。

仲有咩好少好多。

總之你就係9up亂吹,毫無根據。

唔使解釋。

已經明明白白,清清楚楚。

引用:
原帖由 NIK9527 於 2022-9-10 16:19 發表

啊!支持聯合國憲章就是天真?森林法則就天下太平?當我學野了, 願聞其詳。

點解你唔可以掉轉諗, 老美投入新武器就是為了除暴安良呢?🤗
對付邪惡美狗有佢方法

牽引炮,真利害,二次世界大戰呀,自走炮都無支,笑死人

引用:
原帖由 lewark 於 2022-9-10 18:23 發表

咩叫好少。

你係擺明9up亂吹。
自己都係承認咗。

仲有咩好少好多。

總之你就係9up亂吹,毫無根據。

唔使解釋。

已經明明白白,清清楚楚。
你講咁耐!都未曾解釋你果句 "據報,烏克蘭已成功奪回克里米亞。",除咗擺明9up亂吹,仲係一句假訊息!
即係等同當年亞視突然宣佈江澤民死訊,呢啲就係假訊息!假新聞!

我之前一直講反攻、大反攻,你哋班有政治立場嘅圍爐兄弟不停話我9up亂吹,但一踏入中秋呢幾日,全部潛水喇!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-7 11:21 發表

每日千二人,你咪係睇洗腦大外宣搞到毫無分析能力囉!有邊度"比較"官方嘅訊息話烏克蘭一日死千二人?果千二人包唔包括平民百姓?如果計埋烏克蘭平民百姓,我就極為相信有呢個可能!
其實點解仲有咁多人好似樓主咁咁想烏克蘭贏?
成場仗係美國設計、挑釁、組織。一開波已經唔理俄羅斯要求談判,係因為佢根本想俄佬同烏克蘭打。想烏克蘭人死嘅唔係俄羅斯,係美國。美國人有參議員講,佢哋視俄烏戰爭係一場波,佢哋唔care球場上仲有幾多球員,只要贏咗場波就得。呢啲咁冷血嘅說話都講得出,死人哋國民可以唔理。美國佢呢招搞得掂俄佬,一定會複製搞中國或其他中亞/東亞國家。到時北約東擴到亞洲,戰爭就會燒到嚟亞洲。樓主係咪好想咁?

引用:
原帖由 iWork 於 2022-9-12 12:04 發表

成場仗係美國設計、挑釁、組織。一開波已經唔理俄羅斯要求談判,係因為佢根本想俄佬同烏克蘭打。想烏克蘭人死嘅唔係俄羅斯,係美國。美國人有參議員講,佢哋視俄烏戰爭係一場波,佢哋唔care球場上仲有幾多球員,只要贏咗場波就得。呢啲咁冷血嘅說話都講得出,死人哋國民可以唔理。美國佢呢招搞得掂俄佬,一定會複製搞中國或其他中亞/東亞國家。到時北約東 ...
俄羅斯有care人死亡嗎?普丁唔打仗,無人可以逼到佢,亦唔會有國家會侵略俄羅斯!

我就係特別想烏克蘭為正義戰勝邪惡恐怖主義俄羅斯!

樓主係咪好想美🐶統治地球?如果係,地球只會永遠冇日安寧。你估佢哋啲軍工企業同高層係打醬油㗎?唔打仗佢哋食咩呀?香港啲人可唔可以唔好咁天真用平民嘅角度去看待一個大國嘅佈局同戰略?你平民老伯姓聽美🐶講,什麼大國不能侵略小國,什麼民主自由,呢啲美國國內自己又體現到幾多?美國一百年嚟搞爛咗幾多國家?美國國內住都要分黑人區同白人區、醫療你唔買保險唔使指意有得醫、啲人周街都可以開槍,仲要殺死返學中嘅小朋友。一人一票投票都要沿用百幾年前嘅選舉人票制度,總票數贏咗都做唔到總統,呢啲又算係民主自由呀?民主行得通只會喺歐美地區行得通,點解呀?因為美國唔會搞佢哋,大家就算唔係講英文嗰5隻眼同種同族,都算係白人社會,大家文化差不多,或者係受美國金融系統支配控制嘅地方,例如新加坡。香港回歸中國已經係定局,否則只會推高通脹、水都冇得飲,到時市民生活更困苦。黃絲諗嘢真係覺得民主比生活更加重要?其實而家行出街會唔會即刻俾人周?有咩嘢係做唔到?有咩嘢係唔自由?你去新加坡生活下,新加坡絕對唔會比香港自由,但點解人哋社會咁安定?因為美國唔搞佢,佢連總理都欽點埋又冇人話佢。咁又同民主自由有冇關係呀?自己諗啦!

被佔領左十四萬平方公里國土,仲可以吹到烏狗大勝,啲黃屎真係勁!

歐美呢班政治家,根本唔會在意自己嘅國民同他國人民嘅生存,佢哋只會擔心自己嘅權力、金錢。而家電費不幾升高,貴成一、兩倍,每個月1萬蚊電費,佢哋都唔肯停戰。俄羅斯原本準備同歐洲一齊做生意發達,美國從中作梗用烏克蘭挑釁俄羅斯,用一個唔係烏克蘭人嘅總統去以烏克蘭人之名去做所謂嘅抵抗,根本完全係一個矛盾嘅劇本去愚弄無知世人。原本一場無須要嘅戰爭,只係另一場大型實體戰爭或金融戰爭嘅藉口。

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-10 18:03 發表

。在答又發難渣

引用:
原帖由 iWork 於 2022-9-12 12:04 發表

成場仗係美國設計、挑釁、組織。一開波已經唔理俄羅斯要求談判,係因為佢根本想俄佬同烏克蘭打。想烏克蘭人死嘅唔係俄羅斯,係美國。美國人有參議員講,佢哋視俄烏戰爭係一場波,佢哋唔care球場上仲有幾多球員,只要贏咗場波就得。呢啲咁冷血嘅說話都講得出,死人哋國民可以唔理。美國佢呢招搞得掂俄佬,一定會複製搞中國或其他中亞/東亞國家。到時北約東 ...
烏係聯合國會員,如果呢招唔掂幾多會員會被消失

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]