• 瀏覽: 12,625
  • 回覆: 102
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 良心打白條 於 2022-9-9 13:03 發表

一支砲你都扯哂旗,有好消息你仲吾射爆mon咩
擔心你爆血管啫!

引用:
原帖由 lewark 於 2022-9-9 13:07 發表

據報,烏克蘭已成功奪回克里米亞。
係咩!有冇LINK啊?發放假消息會冚家剷㗎!

引用:
原帖由 Kenny~ 於 2022-9-9 13:11 發表

仲用大炮咁落後。
係㗎,都幾落後吓!

不過呢啲大炮可以用GPS導航,射程達幾十公里,但相比咀炮,真係落後得多,啲咀炮聽講可以射上太空!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-9 13:14 發表

擔心你爆血管啫!
邊個贏輸對我有咩影響?

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-9 13:17 發表

咁毒?
我有啲擔心你冚家。

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-9 13:17 發表

有人話過德國用俄羅斯天然氣祗佔15%,即使俄對德斷氣,對德國影響不大。

事實如下:

我替佢家人檐心,因爲發放假消息會冚家鏟

嘥氣學員們雙修意念就搞掂還去浪費炮彈還不如中出。

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-7 11:09 發表

你睇少啲大外宣喇!近呢個星期,俄軍平均每日死三百人以上,即係死咗超過二千人,你知唔知㗎?

不過烏軍其實呢個星期主要都係打斷補給線為主,地面部隊無急於進攻,我無話烏軍無傷亡,但俄軍損失一定慘重得多!
你有內參?

引用:

烏克蘭叫市民準備了。

新聞有講。

唔怪得你會冚家剷。

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-7 12:21 發表

你講咁多廢話,都係掩飾你話俄軍唔夠兵打嘅質疑,我解答咗你,你又提出另一啲根本係你只有認為啱嘅問題出嚟!

如果俄軍打得咁順利,就唔駛呢兩日要停北溪一號嚟威脅德國喇!事關德國正準備又一批勁嘢支援烏克蘭吖嘛!可惜宜家先停天然氣,人哋德國已經儲存了八、九成天然氣了,加上用核電及燒煤,俄羅斯呢招能源武器已失效,同埋天然氣好快落價!就算你之前俄羅斯賺好多錢又如何?軍損條數同樣天文數字,喺金融、科技制 ...
發假消息會冚家剷的。

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-9 13:20 發表

係㗎,都幾落後吓!

不過呢啲大炮可以用GPS導航,射程達幾十公里,但相比咀炮,真係落後得多,啲咀炮聽講可以射上太空!
發錯誤訊息會冚家剷的。

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-7 11:09 發表

你睇少啲大外宣喇!近呢個星期,俄軍平均每日死三百人以上,即係死咗超過二千人,你知唔知㗎?

不過烏軍其實呢個星期主要都係打斷補給線為主,地面部隊無急於進攻,我無話烏軍無傷亡,但俄軍損失一定慘重得多!
發假訊息會冚家剷的。

小心唔好亂講。

引用:
原帖由 lewark 於 2022-9-9 14:20 發表

烏克蘭叫市民準備了。

新聞有講。

唔怪得你會冚家剷。
"據報,烏克蘭已成功奪回克里米亞。" 呢句係你寫!

烏克蘭叫市民準備咩先?係你寫"已成功奪回克里米亞",邊個冚家剷夠膽寫唔夠膽認!據咩報?LINK呢?

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-9 16:55 發表

"據報,烏克蘭已成功奪回克里米亞。" 呢句係你寫!

烏克蘭叫市民準備咩先?係你寫"已成功奪回克里米亞",邊個冚家剷夠膽寫唔夠膽認!據咩報?LINK呢?
邊個冚家剷係度出帖9up 呢未經證實資料。

司機都話要收返克里米亞。你憑咩唔畀烏克蘭成功奪回。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]