• 瀏覽: 3,376
  • 回覆: 14
+2
台灣新北市下午揭發一宗懷疑分屍案,一名女子近日和男性友人聯絡不上,下午報案,警方到男子的寓所破門後,發現男事主疑已身亡,且遺體殘缺不全懷疑遭人肢解。當地警方已封鎖現場調查案件。

據台媒報道指,當地警方下午接獲一名女子報警,報稱近日無法聯繫其姓梁的男友人,警員於是陪同女子到男子寓所尋人。警員破門後當場看到一具男屍,其頭顱不知所蹤、四肢當中僅剩左腳,已經明顯死亡。由於現場屍體不全,警方目前並不能證實死者是梁男。警方已將現場緊急封鎖、召鑑證人員前往採證,並翻查閉路電視以調查兇徒身分。

台灣人真係好凶殘, 又色情, 真係好0既都好難發生係那裡

記得幾年前有細路女在街上玩, 被人斬了頭
台灣搭地鉄, 又有鄭捷斬人
女生唔受健身教練溝, 又被肢解
19碎靚女, 去人地打工, 又被輪完跟隨又被碎屍
前男女朋友分手, 女的可拖馬將男虐殺
....
..

呢個係寶島定係人間地獄??

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1870388/即時-中國-新北民居揭發恐怖命案-男子疑遭肢解僅剩左腳

新北巿好似時不時出呢類案件, 呢個區都好恐怖

移民勝地

凶手可以逃來傷港睇下菜陰魂會不會不要求遣返

台灣騙子島, 只要有充足自我催眠及自欺欺人的話, 一定是全世界最安全最美麗最善良仁愛的騙子島... 這是首領菜蠅盲笑住講的...

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-6 00:51 發表
台灣新北市下午揭發一宗懷疑分屍案,一名女子近日和男性友人聯絡不上,下午報案,警方到男子的寓所破門後,發現男事主疑已身亡,且遺體殘缺不全懷疑遭人肢解。當地警方已封鎖現場調查案件。

據台媒報道指,當地警方下午接獲一名女子報警,報稱近日無法聯繫其姓梁的男友人,警員於是陪同女子到男子寓所尋人。警員破門後當場看到一具男屍,其頭顱不知所蹤、四肢當中僅剩左腳,已經明顯死亡。由於現場屍體不全,警方目前並不能證 ...
記得幾年前有細路女在街上玩, 被人斬了頭
個小朋友叫小燈泡
後來佢老母因為個女嘅死變成立法委員
遮係香港嘅立法會議員
佢老母做咗好多所謂德政
應該唔會再當選

妖獸魔域。

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-9-6 00:54 發表
移民勝地
英皇3t 蔣雅雯咪信錯這謊言囉,佢前排都嗌窮!

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2022-9-6 01:03 發表
凶手可以逃來傷港睇下菜陰魂會不會不要求遣返
呢下嘢好睇受害人嘅背景係乜顏色的...
最好係曾對老HAI菜集團有貢獻過...

台灣真係鬼島

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-9-6 00:54 發表
移民勝地
黃人移民首選

地獄鬼島

台灣最美麗的風景是...

恐怖

好恐怖...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]