• 瀏覽: 34,301
  • 回覆: 170
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 chun4321 於 2022-9-5 19:01 發表
呢度D仆街藍屍好心睇下內地新聞!大灣區電視台新開成日都報導呢類遺漏小朋友在車內事件!再講呢度D仆街藍屍全部都係漢奸走狗關心外國而吾理中國人和事,死鬼佬關中國人何事?
黃屍只會選擇性睇埋D內地負面報導

大話國民謀殺扮唔記得

引用:
原帖由 maomao_mc 於 2022-9-5 17:48 發表

熱浪高溫天氣持續下,美國再有女童被遺留在車內熱死悲劇。新澤西州1名2歲女童日前被遺留在私家車內,困在車廂長達7小時,當時室外溫度約32度,車內溫度更高達50至60度。女童被發現時早已身亡,其父母更在警察找上門時,才驚覺女兒原來在車內,當場崩潰痛哭,倒在地上。

熱浪高溫天氣持續下,美國再有女童被困高溫車內死亡。(網上圖片) ...
鬼國多怪事

RIP 小朋友一路好走。。。

咁弱智, 唔好再生啦

RIP

引用:
原帖由 chun4321 於 2022-9-5 19:01 發表
呢度D仆街藍屍好心睇下內地新聞!大灣區電視台新開成日都報導呢類遺漏小朋友在車內事件!再講呢度D仆街藍屍全部都係漢奸走狗關心外國而吾理中國人和事,死鬼佬關中國人何事?
死者明明係A咩rican係都要講ChinaChina

焗熟咗……

RIP

返屋企釣蟹先

引用:
原帖由 maomao_mc 於 2022-9-5 17:48 發表

熱浪高溫天氣持續下,美國再有女童被遺留在車內熱死悲劇。新澤西州1名2歲女童日前被遺留在私家車內,困在車廂長達7小時,當時室外溫度約32度,車內溫度更高達50至60度。女童被發現時早已身亡,其父母更在警察找上門時,才驚覺女兒原來在車內,當場崩潰痛哭,倒在地上。

熱浪高溫天氣持續下,美國再有女童被困高溫車內死亡。(網上圖片) ...
在這一個每天講求自由.......講民主.....講人權的國家...
在這一個國家.....所有電影也有以下這兩句對白....

竟然一次又一次發生這樣慘無人道的事.....

可唔可以告佢地誤殺罪呀?🤔

引用:

來生不做XX人

正常

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]