• 瀏覽: 34,304
  • 回覆: 170
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 maomao_mc 於 2022-9-5 17:48 發表

熱浪高溫天氣持續下,美國再有女童被遺留在車內熱死悲劇。新澤西州1名2歲女童日前被遺留在私家車內,困在車廂長達7小時,當時室外溫度約32度,車內溫度更高達50至60度。女童被發現時早已身亡,其父母更在警察找上門時,才驚覺女兒原來在車內,當場崩潰痛哭,倒在地上。

熱浪高溫天氣持續下,美國再有女童被困高溫車內死亡。(網上圖片) ...
美國佬根本就係咁痴撚柒線!!!!
無愛心,視人命如草芥!
仲話民主強國喎,食屎啦你老美!!

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-9-5 17:51 發表

個女2歲竟然可以遺忘佢7個鐘咩父母嚟
正正就係臭老美嘅國民教育!!毫無愛心

引用:
原帖由 chun4321 於 2022-9-5 19:01 發表
呢度D仆街藍屍好心睇下內地新聞!大灣區電視台新開成日都報導呢類遺漏小朋友在車內事件!再講呢度D仆街藍屍全部都係漢奸走狗關心外國而吾理中國人和事,死鬼佬關中國人何事?
你做咩啫

引用:
原帖由 gdkpboy 於 2022-9-5 19:07 發表

美國故事層出不窮
大把我哋唔知添啦

引用:
原帖由 月華敏棋之遺憾 於 2022-9-5 19:13 發表

你做咩啫
好激動。

引用:
原帖由 chun4321 於 2022-9-5 19:01 發表
呢度D仆街藍屍好心睇下內地新聞!大灣區電視台新開成日都報導呢類遺漏小朋友在車內事件!再講呢度D仆街藍屍全部都係漢奸走狗關心外國而吾理中國人和事,死鬼佬關中國人何事?
咁中國嘅野又關你撚事咩,死去幫鬼佬含七啦

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-9-5 17:49 發表
躺平腦霧遺禍下一代
你笑緊香港嗰7成人

引用:
原帖由 花生之友 於 2022-9-5 19:20 發表

你笑緊香港嗰7成人
一齊恥笑躺平香港人

真係唔小心咁簡單?

肯定係謀殺啦
就當佢真係以為湊左個小朋友返屋企

得果2歲 
7個鐘無聽到佢活動既聲音
又唔駛俾野佢食架喎
差佬黎到至發現唔係屋企
真係講都無人信😑😑😑

與病毒共存,患者康復後有腦霧忘記咗啫,YC話當感冒死咯,咁大驚小怪。

慢煮人肉,癲L線

估到又係美國因為佢哋有前科

咁死法同用酷刑死既痛苦無乜分別。有人拍過片話如果成人可以係車入面 10 分鐘就拎到一萬美金,結果幾十個挑戰者無人做得到

引用:
原帖由 maomao_mc 於 2022-9-5 17:48 發表

熱浪高溫天氣持續下,美國再有女童被遺留在車內熱死悲劇。新澤西州1名2歲女童日前被遺留在私家車內,困在車廂長達7小時,當時室外溫度約32度,車內溫度更高達50至60度。女童被發現時早已身亡,其父母更在警察找上門時,才驚覺女兒原來在車內,當場崩潰痛哭,倒在地上。

熱浪高溫天氣持續下,美國再有女童被困高溫車內死亡。(網上圖片) ...
美國人抵屎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]