• 瀏覽: 11,118
  • 回覆: 66
+9
【本報綜合報道】捷克民眾上周六聚集在首都布拉格市中心的瓦茨拉夫廣場示威,要求政府採取更多措施控制飆升的能源價格,同時高呼反對歐盟和北約的口號。警方估計,示威者數量高達7萬人。

咁都係得7萬人!? 香港已經吹到200幻+1啦

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/content/兩岸國際/odn-20220905-0905_00180_004/能源價飆--捷克首都7萬人上街抗議

早晚整個歐洲都會出現能源價格危機

step by step

又係比D假民主制度坑了自己去做condom...

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 5-9-2022 09:24 發表
【本報綜合報道】捷克民眾上周六聚集在首都布拉格市中心的瓦茨拉夫廣場示威,要求政府採取更多措施控制飆升的能源價格,同時高呼反對歐盟和北約的口號。警方估計,示威者數量高達7萬人。

咁都係得7萬人!? 香港已 ...
東方記者唔好呃我,我見慣毒果的示威場面相片,比較之下,呢度最少七十萬人

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2022-9-5 09:24 發表

咁都係得7萬人!? 香港已 ...
條路好闊吓喎。

香港企滿維園都一百萬,三行線灣仔都有二百萬,捷克只有萬多人。香港人及中國人學吓西方媒體謊言。

引用:
原帖由 好逸惡勞 於 5-9-2022 09:25 發表
早晚整個歐洲都會出現能源價格危機
英國海關可能即將發通告,每個BNOer入境時,必須hand carry一罐重量不少於10kg的石油氣,送俾英國政府作為新首相卓慧思的賀禮,否則不准入境

唔好笑丫~邪悪組織的末日的前奏 同你哋講由正義力量發起的
解放歐洲~
那些文官政客全部是像拜登靠果啲嘢而上台執政的😞

引用:
原帖由 chargeurs 於 5-9-2022 09:27 發表
step by step
捷克政掍先勾結台灣得罪中國,再勾結美國得罪俄羅斯,一步步走向滅亡......

引用:
原帖由 cwbguy 於 2022-9-6 10:47 發表

捷克政掍先勾結台灣得罪中國,再勾結美國得罪俄羅斯,一步步走向滅亡......
呢D窮國領袖有時真係好不自量力,目光短淺.
如果論小國處世之本事,首推新加坡.
證明一個好領袖如能定下好既國策,而繼位者又能延續下去,國家就會成功.
歐洲各國以論換見稱,一唔掂就即時換人,不停輪換,政策就改來改去.

7萬?以香港人嘅認知呢度有700萬喎。

跟錯大佬 

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2022-9-6 11:05 發表
7萬?以香港人嘅認知呢度有700萬喎。
香港民陣+黑記, 700萬又冇, 但100萬冇走雞

我見所有西方主霉體都唔報哩啲新聞

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]