• 瀏覽: 2,189
  • 回覆: 11
+3
美國總統拜登日前在費城發表演說時,抨擊擁護前總統特朗普「讓美國再次偉大」(Make America Great Again,MAGA)

10年以內尾國一定內戰!

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... FBI搜海湖莊園-形容拜登是-國家之敵

好老實 雖然呢一期拜登民調回升上去4成
但我覺得有唔少美國人對佢係極度不滿
中間選民 我諗有唔少都轉左去共和黨果邊
當然 轉向共和黨果邊唔等同係支持侵
但隨住美國通膨持續高位 加上加息收水
經濟必然會轉差
我真係唔覺得民主黨會有勝算

輸方最終會面對叛亂罪,死刑和全數資產充公 🤗
好戲在後頭

其實比大家係畫面上看到他們出貓🐱⋯已即是分了勝負😚快啲醒覺~

附件

3A9D0D6A-9DA5-4857-B665-0FA37A303B33.jpeg(193.92 KB)

「美國總統拜登日前在費城發表演說時,抨擊擁護前總統特朗普「讓美國再次偉大」(Make America Great Again,MAGA)口號的共和黨人及特朗普的支持者,威脅美國民主。」

當日拜登演說嘅場面係咁嘅:

令人諗起希特拉演說嘅場面。

民主選舉分別選左一個「民主敵人」一個「國家敵人」出黎

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-9-4 16:31 發表
輸方最終會面對叛亂罪,死刑和全數資產充公 🤗
好戲在後頭

其實比大家係畫面上看到他們出貓🐱⋯已即是分了勝負😚快啲醒覺~
Trump輸咗,即可宣布內戰!

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-9-4 16:38 發表
民主選舉分別選左一個「民主敵人」一個「國家敵人」出黎
人民嘅敵人

放心!美國政府脾性!只要威脅到美國背後的「真政府」好快就會被暗殺,現看美國「真政府」支持那一面了,相信好快會有人死!

引用:
原帖由 樹上忠心的水果 於 2022-9-4 17:03 發表

Trump輸咗,即可宣布內戰!
佢只係想話比人知⋯佢哋已經用偷票串同老媒等操作,從世界各地偷了很多個領䄂的位⋯來奪取那個國家 他們已經從1、2戰的軍事侵略來得世界⋯⋯改了用暗戦來🤨

所以有少部分領袖獲知後 需要1直連任來配合聯盟的大反攻

引用:
原帖由 wilsonabcd 於 2022-9-4 17:07 發表
放心!美國政府脾性!只要威脅到美國背後的「真政府」好快就會被暗殺,現看美國「真政府」支持那一面了,相信好快會有人死!
好快會有人死?敗登or川普?

民主駛不受控嘅人民更加似野生動物一樣,丁點不順意都不能容忍,

老尾內訌加油

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]