• 瀏覽: 5,312
  • 回覆: 33
警方就深水埗5歲童遭謀殺案件,經深入調查後,昨晚(3日)約9時在深水埗區拘捕一名40歲女子,據了解,她為死者母親胞姊;涉

又拉多一人。咁多人知道竟然冇人出手幫助。。

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0904_00822_001.html

要拉埋佢老豆, 射L完乜柒都唔理.

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-9-4 07:48 發表
要拉埋佢老豆, 射L完乜柒都唔理.
絕對同意 豈又此理

引用:
原帖由 bi11 於 2022-9-4 07:38 發表
警方就深水埗5歲童遭謀殺案件,經深入調查後,昨晚(3日)約9時在深水埗區拘捕一名40歲女子,據了解,她為死者母親胞姊;涉

又拉多一人。咁多人知道竟然冇人 ...
臨臨案後,修訂法例知情不報者,一樣有罪 !

引用:
原帖由 bi11 於 2022-9-4 07:38 發表

又拉多一人。咁多人知道竟然冇人 ...
會唔會死者係長期俾姨媽養🤷🏼‍♂️姨媽玩到佢就死就送佢返老母度?🤷🏼‍♂️希望警方盡力查出仲有冇人有份🙇🏼‍♂️🙏🏼🙏🏼🙏🏼

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-9-4 08:12 發表

會唔會死者係長期俾姨媽養🤷🏼‍♂️姨媽玩到佢就死就送佢返老母度?🤷🏼‍♂️希望警方盡力查出仲有冇人有份🙇🏼‍♂️🙏🏼🙏🏼🙏🏼
希望警察查個水落石出 還小朋友一個公道。

原來不是母親

虐兒一定要坐終生!

引用:
原帖由 口中水皮的天才 於 2022-9-4 08:41 發表
原來不是母親
應該多少有份打㗎喇🤷🏼‍♂️😨唉~🤷🏼‍♂️總之就悲劇啦🤷🏼‍♂️😨😨

老公走路  向個仔報復

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2022-9-4 09:29 發表
老公走路  向個仔報復
警方簡介話個仔有嚴重情緒問題,非常難管教😞
總之係一個悲劇😔

好心佢咁環境
咪成日中出吾用套

害慘D細路

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2022-9-4 10:19 發表
好心佢咁環境
咪成日中出吾用套

害慘D細路
唔止香港獨有嘅悲劇

只是傳媒選擇無宣傳姐

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2022-9-4 10:18 發表

警方簡介話個仔有嚴重情緒問題,非常難管教😞
總之係一個悲劇😔
俗語有話 寧生敗家仔  莫生蠢鈍兒

一個單親媽,湊三個小孩,仲要有一個嚴重情緒病小孩,真係會發癲😔
其實佢若真係湊唔掂,真係好應該主動揾社署幫手,咁就唔會發生悲劇!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]