• 瀏覽: 13,257
  • 回覆: 139
+3
引用:
原帖由 望見巨乳P圖 於 2022-9-4 13:13 發表

殲滅恐怖分子頭目的已達到👍
但係拉登嘅死亡地點唔係喺阿富汗嘅山洞,係喺巴基斯坦⋯

引用:
原帖由 望見巨乳P圖 於 2022-9-4 11:50 發表

美國戰機入侵中國領空無數次 東風導彈只能躲在龜洞🐕
https://www.google.com/amp/s/news.ltn.com.tw/amp/news/politics/breakingnews/4040653
你講得出乜型號嘅機先再吹啦

引用:
原帖由 望見巨乳P圖 於 2022-9-4 11:50 發表

美國戰機入侵中國領空無數次 東風導彈只能躲在龜洞🐕
https://www.google.com/amp/s/news.ltn.com.tw/amp/news/politics/breakingnews/4040653
飛咗架咩機入嚟咁巴閉?戰鬥機?偵察機?電子監控?
任你吹

引用:
原帖由 望見巨乳P圖 於 2022-9-4 15:17 發表

與美國為敵下場只有死👎
咁你又唔講是誰人支援登登, 係你老尾(海盜王情布焗)提供武器/金錢給登登, 令佢不斷坐大最後唔聽情布焗枝笛, 發生111事件悲劇, 然後你老尾追殺登登, 咁邊個制造敵人先, 只不個俾敵人登登先下手. 事件因果網民判斷.

引用:
原帖由 antiapple 於 2022-9-4 15:36 發表

你講得出乜型號嘅機先再吹啦
係F22曾經進入東部經濟專屬區, 當時雷達發現影縱, 但未進入中國境內空域, 所以沒有用防空導彈.

引用:
原帖由 望見巨乳P圖 於 2022-9-4 16:03 發表

唔好喺度老作啦! 係人都知巴基斯坦 阿富汗恐怖分子 跟中國係同盟
你咪老作就真 你老尾支助係俾錢/武器佢登登攪亂當時政權, 係人都知阿富汗恐怖分子跟中國是同盟仲好笑,當時中國係阿富汗邊境派重兵, 嚴防恐怖分子進入中國境內攪事, 怎麼會同恐怖分子同盟, 根本不合邏輯.

引用:
原帖由 望見巨乳P圖 於 2022-9-3 21:46 發表

北洋水師2.0👎
你有無讀書?
中國民國政府現台灣就係繼續晒清朝北洋水師既軍閥。
中共同北洋水師無半點關係。

引用:
原帖由 望見巨乳P圖 於 2022-9-4 15:17 發表

與美國為敵下場只有死👎
笑死
恐怖分子就係唔怕死!

引用:
原帖由 望見巨乳P圖 於 2022-9-4 16:24 發表

現在的中國 跟清朝的腐敗程度沒有分別 有過之而無不及
你說的是灣灣的月亮, 有過之而無不及

引用:
原帖由 望見巨乳P圖 於 2022-9-4 15:40 發表

什麼機支那也不敢打下來,欺善怕惡的廢支👎
做乜呀?吹唔出嚟呀?
不如你話架航空母艦駛咗入去故宮啦好冇
On9仔

引用:
原帖由 望見巨乳P圖 於 2022-9-4 16:24 發表

現在的中國 跟清朝的腐敗程度沒有分別 有過之而無不及
你講台灣?孫中山在1940年代在聯合國抗議日本人叫中國台灣人做支那。

你是台灣支那嗎?

引用:
原帖由 望見巨乳P圖 於 2022-9-4 15:39 發表

哈哈,烏龜支那人👎
喂吹咗架乜飛機入嚟吖?
航空母艦駛入故宮好唔好?
仲有唔好用中文字啊 用英文覆我呆蛙

引用:
原帖由 望見巨乳P圖 於 2022-9-3 22:34 發表

小學生把戲, 好似阿富汗一樣 一支導彈都未發射過 就已經被美國全部摧毀
好似阿富汗一樣 一支導彈都未發射過 就已經要佢滷味好樣衰咁敗走

引用:
原帖由 望見巨乳P圖 於 2022-9-4 17:01 發表

佩洛西專機安全降落 哈哈
咪又係行政機…
佢返去啲芝士都跌咗20幾個%你又知唔知
老美人民都話佢係搞屎棍呀

引用:
原帖由 望見巨乳P圖 於 2022-9-4 17:03 發表

佩洛西專機 無視支那人狗吠 , 直接承認台灣獨立
你發夢嗰陣佢承認?