• 瀏覽: 2,585
  • 回覆: 22
韓媒2日稱韓國政府2日公布,3日零時起不再要求入境旅客出示新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)陰性檢測結果證明,但繼續保持要求他們「入境一天內接受核

又一個國家躺平, 看看誰可以笑到最後?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/811048/韓國開關-旅客今起入境不用出示-新冠病毒陰性證明

硬係感覺被人羞辱中 ⋯想發洩

去完日本去韓國又去歐洲跟住又去日本同韓國
係都唔返香港

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-3 17:23 發表
去完日本去韓國又去歐洲跟住又去日本同韓國
係都唔返香港
有錢既,咪出去住下,世界很大,全世界生活娛樂正常,冇謂浪費人生

引用:
原帖由 sniperkill 於 2022-9-3 17:26 發表

有錢既,咪出去住下,世界很大,全世界生活娛樂正常,冇謂浪費人生
有能力都離開?
超哥話要挽留/爭奪精英喎?
請問本地同外國精英點解要選擇香港?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-3 17:35 發表

有能力都離開?
超哥話要勉留/爭奪精英喎?
請問本地同外國精英點解要選擇香港?
係囉,精英專才點揀?

日日早睡早起,少肉多菜,30分鐘帶氧運動,家庭和睦,父慈子孝,長幼有序,尊師重道,克己勤儉...

引用:
原帖由 sniperkill 於 2022-9-3 17:39 發表
日日早睡早起,少肉多菜,30分鐘帶氧運動,家庭和睦,父慈子孝,長幼有序...
安安樂樂起香港邊度都唔使去

人生美滿,早登極樂,得道升仙

大勢所趨﹒﹒﹒。

「共存」鐵粉。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-9-3 17:43 發表
「共存」鐵粉。
一個長期唔接觸病毒嘅地方就可以完全解決問題?
現實來講咁先係躺平

南韓疫情,日日過10萬宗

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-3 17:14 發表
韓媒2日稱韓國政府2日公布,3日零時起不再要求入境旅客出示新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)陰性檢測結果證明,但繼續保持要求他們「入境一天內接受核

只有38線以北的才是人類命運共同體的核心

南朝鮮每日因這美實驗室物品死一百幾十人當無件事😁

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]