• 瀏覽: 9,499
  • 回覆: 90
+4
引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-9-3 14:44 發表
其實李家超同林鄭有乜分別?
藍講到佢好勁抽

但上位以來,疫情勁左,好多手下都中招染疫,明挑中央眼尾
更加唔好講說話能力

呢家又傳放美帝銀行家免隔離,咁即係前政府所做的事咋wo
呢個實現咗一港兩制。有權有勢有錢係一制、無錢窮人係另一制。

引用:
藍講到佢好勁抽

更加唔好講說話能力

好勁抽? 點樣勁? 有冇實際例子? 淨係睇返先幾年, 曱甴客圍警總, 衝入立法會, 當時個保安局局長, 有冇做過的乜嘢?

引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-9-3 15:25 發表

唔搞就再無影響。
咁你就錯了,一定要搞,再俾D可有可無既誠意既讓方,預咗你唔嚟,跟住可能分你餅仔!

咪唔好來

引用:
原帖由 caritalau 於 2022-9-3 14:39 發表

有啲人仲要裝睡 仲諗返10幾20年前個下好笑
你無得通國內關 你香港有撚用咩
你話李家超優待外國人係裝睡

引用:
藍講到佢好勁抽

更加唔好講說話能力

佢深明香港要靠外國勢力而唔係鄉土綜援小粉紅😂

咪l黎,,,

引用:
原帖由 longgun67 於 2022-9-3 14:25 發表

最大問題係大陸唔肯開,香港自己本身唔開放,咁仲有咩優勢
根本香港防疫政策搖擺不定
討好唔到大陸
又討好唔到西方
咁嘅管理根本垃圾

貫徹落實國家政策 清零

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-9-3 14:13 發表

要攞我哋全港市民較飛,都俾鬼佬兜巴星埋去話冇得傾。
醒目少少嘅人都唔會做到咁戇鳩啦
通到大陸關,有生意,你估嗰啲仆街唔嚟咩?
香港最大問題係唔通大陸嗰邊關。
就算俾你通到外國,鬼佬眼中你都只係一條掘頭巷。
想問點通大陸關 要做到成都咁 之前上海咁 
閉環到咁 實際上會死人 只是無報 

有些有病定期要睇醫生無得睇 有些要定期送飯的 無飯食 

澳門夠通左大陸關啦 有冇好多外國人仆住去啊

賣友求榮

引用:
藍講到佢好勁抽

更加唔好講說話能力

根本同一樣
比條四暇佬再磋砣五年
香港唔仆街都唔得

引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-9-3 12:45 發表
金管局今年11月舉辦的金融投資峰會,港府計劃向參與的銀行家提供入境隔離豁免,包括高盛、花旗及大摩高層。《華爾街日報》報道,部分獲邀嘉賓拒絕

佢地不需隔離,但佢地伙記來香港投資計劃洽談全部要隔離,咁來香港做咩野?

引用:
原帖由 山中古羊羊 於 2022-9-3 15:49 發表

想問點通大陸關 要做到成都咁 之前上海咁 
閉環到咁 實際上會死人 只是無報 

有些有病定期要睇醫生無得睇 有些要定期送飯的 無飯食 

澳門夠通左大陸關啦 有冇好多外國人仆住去啊
你唔好洩漏國家機密啊

講話講國內關wo 問題係連要做到點先通到 大陸都無講 點做啊 你地講就天下無敵 係未禁晚市 閉環到佢通為止先 

通外國就簡單好多 自己決定到 揀難取易 正常人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]