• 瀏覽: 48,262
  • 回覆: 302
  • 追帖: 1
+9
聽我老友 Eddie 講本土港人個個幾千萬 Cash 同幾層樓揸手收租
呢啲本土天使老G一定係為興趣而做G,順便教個客中文啦。

近日有電視節目報道指,荃灣眾安街至河背街一帶常有多名流鶯在街頭活動,兜搭途人提供「快餐服務」。荃灣警區特別職務隊人員經調查後,今天下午於眾安街、河背街及川龍街一帶展開掃黃行動,3名女子被捕。

警方在荃灣進行掃黃行動,拘捕3名女子。警方圖片

行動中,警員以涉嫌「唆使他人作出不道德行為」,拘捕3名介乎48至54歲的本地女子,並在附近的單位內檢獲包括避孕套、潤滑劑、毛巾及紙巾等證物。各被捕女子正被扣留調查。

警方表示,在公眾地方招攬客人的賣淫活動為荃灣警區重點打擊目標之一,人員會繼續留意相關情況及採取嚴厲執法行動。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2369649/即時-港聞-荃灣-快餐-流鶯崛起-警掃蕩拘3賣淫熟女最老54歲-全為港人

54路,聽到都反哂胃,仲有性趣?

啱晒藍絲廢佬口味。👍

提示: 違規內容已被屏蔽
54歲 ! 真係熟哂, 點食呀 ! 

五十路熟女

熟女正呀

引用:
原帖由 央走 於 2022-9-3 11:15 發表
54路,聽到都反哂胃,仲有性趣?
為伯伯服務

生活迫人

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-9-3 11:30 發表
啱晒藍絲廢佬口味。👍
你D天使手足哩

好多咸濕伯父老婆死咗又或者唔肯做,又有性需要都係靠平價老雞渡日,唔通搞屋企賓賓咩

直頭係呀姐啦仲熟咩女

有警c叫骨場冇警c叫淫竇

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-9-3 11:30 發表
啱晒藍絲廢佬口味。👍
有44隻藍豬已經對號入座

引用:
原帖由 tom012345 於 2022-9-3 12:05 發表

有4隻藍豬已經對號入座
話你幼稚你夠對號入座啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]