• 瀏覽: 8,092
  • 回覆: 69
  • 追帖: 1
+3
一早講左以後各地仇中政棍都要去台灣搞選舉騷, 順便問菜腫痛攞著數

引用:
原帖由 yeunga13 於 2022-9-3 14:27 發表

不係話擊落?
擊落唔文明、用口得啦

當阿共制裁這班小兒議員時吾好發爛渣。

引用:
原帖由 麻醉 於 2022-9-3 14:29 發表

擊落唔文明、用口得啦
好似女人用口擊敗男人一樣

感覺台灣比人輪緊大米

引用:
原帖由 yeunga13 於 2022-9-3 14:31 發表

好似女人用口擊敗男人一樣
泡嘴最無敵就得㗎喇、擊落、伴飛要用子彈、汽油、泡嘴乜嘢成本都唔使

又有一班人送頭畀中國制裁,佢哋嘅下場將會與美國議長相同

一於制裁佢哋🤣🤣🤣🤣

強烈譴責
( 快靚正, 收工)

德國/法國是歐盟重要成員, 看來歐盟都...............

乞兒團趁台灣仲有錢派速速組團乞錢, 陣間台灣佬乾左塘就執輸.

西西里真係女中豪傑、打開依個缺口之後、一個個排好隊、唔好急慢慢嚟、慢慢去訪問🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 paoon 於 2022-9-3 13:59 發表

夷人欺我中共太甚
對美利堅 宣戰
對英吉利 宣戰
對法蘭西 宣戰
對加拿大 宣戰
對立陶苑 宣戰
對捷克 宣戰
對曰本國 宣戰
對澳大利亞 宣戰
對德意志 宣戰
一貫套路:嚴正抗議>集結大量軍力在廈門>宣佈將會派殲20迫降>恐嚇架飛機再唔回頭就會被擊落>小粉紅異常亢奮喺各大論壇語無倫次>外國訪問團終於降落台灣>軍演…軍演…軍演>小粉紅大讚中共大量!

引用:
原帖由 得閒看看 於 2022-9-3 20:09 發表

一貫套路:嚴正抗議>集結大量軍力在廈門>宣佈將會派殲20迫降>恐嚇架飛機再唔回頭就會被擊落>小粉紅異常亢奮喺各大論壇語無倫次>外國訪問團終於降落台灣>軍演…軍演…軍演>小粉紅大讚中共大量!
諗下新聞稿先

小熊維尼主席顧及全球局勢, 為人類作出貢獻。 各國挑釁行為未能得逞!我地又贏 yeah

去一次揼台灣一次心口國庫都比晒歐美

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]