• 瀏覽: 13,533
  • 回覆: 36
  • 追帖: 1
疫苗跟不上病毒變種速度,打疫苗除了防止感染的能力遠低於最初預期,最近愈來愈多研究揭開 mRNA 疫苗對人類自然免疫力帶來的傷害。麻省理工學院研究發現,疫苗接種會嚴重損害 I 型干擾素信號,改變先天免疫系統運作,對人類健康產生多種不利影響,荷蘭研究也發現,疫苗可能會改變適應性免疫系統,減弱人類失去對抗...

由舊年十一月開始,外國已不停出報告提警mRNA各種針後問題
百年滅活技術歷史始終安全

新聞來源連結:
https://technews.tw/2022/09/01/mrna-will-damage-nature-immunity-system/

慎思守法 遠離暴行
萬般帶不走 唯有業隨身
好彩我係打科興啫.

真唔真?

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-9-2 22:27 發表
好彩我係打科興啫.
正常人明智選擇
新嘢太多未知素🤣,搏唔過

仲話日後要年年打,打到無晒先天抗體力。。。

呢啲遺害係要幾十年去做研究,例如十年後,患癌嘅人百分比係唔係多咗,當中有幾多人打咗不同疫苗,滅活疫苗有過百年歷史,研究亦冇發現有大問題

mRNA就肯定冇定論,博唔博係個人選擇,年紀大嘅可能冇所謂,後生嘅揀mRNA就真係儍仔,既然COVID殺傷力唔係想像中咁強,本來都可以唔打疫苗,既然要打,應付日常生活限制,不如打隻冇傷害性

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-9-2 21:15 發表
疫苗跟不上病毒變種速度,打疫苗除了防止感染的能力遠低於最初預期,最近愈來愈多研究揭開 mRNA 疫苗對人類自然免疫力帶來的傷害。麻省理工學院研究發現,疫苗接種會嚴重損害 I 型干擾素信號,改變先天免疫系統運作,對人類健康產生多種不利影響,荷蘭研究也發現,疫苗可能會改變適應性免疫系統,減弱人類失去對抗...

免疫系統失靈即係「中門大開」, 任由病毒入侵身體!!

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-9-2 23:44 發表

正常人明智選擇
新嘢太多未知素🤣,搏唔過
尤其是美國嘢!!

愛滋病有得醫,大家放心好了,買左醫保的人有福了。

鄉土磚家Eddie話mRNA好棒棒喎,疫苗資訊梗係信佢啦!

早就知mRNA,有問題啦,美國有良心醫都出黎吊晒鬼,仲要銷毀佢

係班黃人懵閉閉

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-9-3 11:48 發表

尤其是美國嘢!!
係!無論係疫苗或口服藥全部初頭都吹到好勁又安全,時間長左就露晒

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-9-3 11:48 發表

免疫系統失靈即係「中門大開」, 任由病毒入侵身體!!
免疫系統失靈又就係大大件事,一係無反應抵抗,一係自相殘殺

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-9-3 12:32 發表

免疫系統失露又就係大大件事,一係無反應抵抗,一係自相殘殺
紅斑狼瘡症就係咁!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]