• 瀏覽: 24,925
  • 回覆: 200
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 kingking99 於 2022-9-2 12:44 發表
現代偵察武器裝備還只靠目測外型,沒有用更容易檢測到目標的紅外線特徵,金屬磁性特徵等手段篩查覆檢?
那些是二戰復活的軍隊?還缺乏電代化裝備的游擊隊?
好明顯1450唔知現代反炮兵作戰係點玩
仲話人地二戰思維
1450根本就係無知

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-9-2 12:37 發表

實實在在佔領唔算
1450鳩up下心理信息戰就係大獲全勝
又想笑鳩死人?
你理解能力點解咁低嘅,仲好意思大大聲咁笑人!

我幾時講過實實在在佔領唔算?我係話就算宜家烏克蘭地方比俄軍佔領咗,只要補給一斷,再加上天空都失去聯系,佔領嘅地方好快就失去!

咦!你唔反駁呢個消息,似乎你俄爹方面都承認咗擊中木制海馬斯呢單笑料!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-2 12:57 發表

你理解能力點解咁低嘅,仲好意思大大聲咁笑人!

我幾時講過實實在在佔領唔算?我係話就算宜家烏克蘭地方比俄軍佔領咗,只要補給一斷,再加上天空都失去聯系,佔領嘅地方好快就失去!

咦!你唔反駁呢個消息,似乎你俄爹方面都承認咗擊中木制海馬斯呢單笑料!
海馬斯炸一下水泥地就當斷補給
所以話1450智障真係冇錯
首先冇證據表明通往第聶伯河右岸既三條主要道路全部唔可以通行
第二俄軍早就搭建左浮橋
第三烏軍根本就冇進攻能力,所謂斷補給根本冇意義
乜都唔識就收檔啦

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-9-2 13:01 發表

海馬斯炸一下水泥地就當斷補給
所以話1450智障真係冇錯
首先冇證據表明通往第聶伯河右岸既三條主要道路全部唔可以通行
第二俄軍早就搭建左浮橋
第三烏軍根本就冇進攻能力,所謂斷補給根本冇意義
乜都唔識就收檔啦
浮橋?過河變浮屍就有!

你俄爹咪繼續調多啲人同武器過嚟赫松州囉,多多都買起你!

有時真係懷疑你無料就唔好扮專家喇!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-2 13:33 發表

浮橋?過河變浮屍就有!

你俄爹咪繼續調多啲人同武器過嚟赫松州囉,多多都買起你!

有時真係懷疑你無料就唔好扮專家喇!
買起乜野?
四個方向既反攻都慘敗
1450仲想強行鳩吹贏贏贏?
又話斷補給
而家又承認俄軍可以繼續調動武器人手
到底邊個無料鳩up呀?

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-2 11:17 發表
其實笑俄軍仲用緊二戰思維去打當今戰役,打得差又低效率!不過烏克蘭仲離譜,居然用幾百年前嘅戰述同俄羅斯打,但偏偏俄羅斯真係受!

俄羅斯向上頭報告擊潰幾十台海馬斯,以為立咗戰功,點止轉頭又比海馬斯炸,原來烏克蘭早前特登唔報果批海馬斯係木制玩具,咁到呃到俄軍用大量導彈打敗佢哋!

https://tw.news.yahoo.com/烏軍用木頭自製-假海馬士-誘使俄軍浪費至少十枚飛彈-065632683.html
呢啲兩軍戰時宣傳又無真憑實據,
睇到會相信嗰啲真係智能弱小小,
軍版嘅人咁心智成熟一定係睇實績,
大家對於烏軍現時有兩大疑問:
1. 宣傳咗幾個月嘅赫爾松收復未?
2. 頓巴斯地區越打越撤仲有乜辦法?

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-9-2 14:21 發表

買起乜野?
四個方向既反攻都慘敗
1450仲想強行鳩吹贏贏贏?
又話斷補給
而家又承認俄軍可以繼續調動武器人手
到底邊個無料鳩up呀?
四個方向既反攻都慘敗,你就唔好吹得就吹!就算你班圍爐兄弟都未必信到十足!仲有,你以為打斷幾條橋就叫斷補給咩,你真係無料扮四條!

係有實質證明就拎出嚟,唔係唔好鳩吹!

引用:
原帖由 louis277 於 2022-9-2 14:32 發表

呢啲兩軍戰時宣傳又無真憑實據,
睇到會相信嗰啲真係智能弱小小,
軍版嘅人咁心智成熟一定係睇實績,
大家對於烏軍現時有兩大疑問:
1. 宣傳咗幾個月嘅赫爾松收復未?
2. 頓巴斯地區越打越撤仲有乜辦法?
軍版嘅人咁心智成熟?我睇未必了!

咁心智成熟就唔會死撐俄羅斯喇,明就明!

至於你的兩大疑問,一個月左右會有明顯答案!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-2 14:38 發表

四個方向既反攻都慘敗,你就唔好吹得就吹!就算你班圍爐兄弟都未必信到十足!仲有,你以為打斷幾條橋就叫斷補給咩,你真係無料扮四條!

係有實質證明就拎出嚟,唔係唔好鳩吹!
"四個方向既反攻都慘敗,你就唔好吹得就吹"
有密切注意戰況都一定知道
特別係第128旅既慘況

"仲有,你以為打斷幾條橋就叫斷補給咩"
吓?
你都承認冇斷補給
咁你仲講乜

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-2 14:42 發表

幾個月前實牙實齒講6月大反攻
而家反攻失敗又講一個月後
1450咪再笑死人啦

台灣特有新聞

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-9-2 14:52 發表

幾個月前實牙實齒講6月大反攻
而家反攻失敗又講一個月後
1450咪再笑死人啦
你重複一次又一次都係講6月大反攻,咁無新意,技窮吧!

所以話好多毛五係機械人,真係無錯!無自主意識,接收指令,重複觀點,重複句子 "1450咪再笑死人啦"

引用:
原帖由 krolik 於 2022-9-2 15:18 發表
台灣特有新聞
真係睇多啲各國新聞喇!井蛙笑哈哈!

https://www.popularmechanics.com ... aine-himars-decoys/

https://www.dailymail.co.uk/news ... ruise-missiles.html

https://www.washingtonpost.com/w ... rs-decoy-artillery/

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-2 14:42 發表

3日斷糧已經過了幾十個3日,現在又多少個一個月反攻?

引用:
原帖由 yeungph 於 2022-9-2 11:33 發表
網上搵黎搵去得一千零一張"幾可亂真"木制野(唔知真定P)相片。係咪真係呃到俄軍唔敢講,但就算呢隻野製作都唔簡單,呢個時勢有咁多時間咁多人力物力搞?
而且如果真係咁成功,照計會有好多現場照片發上網,用黎恥笑俄軍先岩。

你睇下車頭嗰2篤黑色就知係低手P圖啦
係白痴仔先信

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]