• 瀏覽: 13,537
  • 回覆: 90
再吾反擊點問西人拎支援

烏克蘭快D投降啦!

烏克蘭呢個大反攻初期所謂收復失地,明顯係俄軍放水引你大規模進攻,再利用火力優勢殲滅大量有生力量,呢鑊烏軍就真係損失慘重

引用:
原帖由 (b.b) 於 2022-9-1 22:54 發表
烏克蘭真係氣數已盡有少少反攻消息點知自己都傷亡慘重
老美最奸姣,
只出武器同俄開戰,
死嘅就係烏克蘭人.

大反攻喎

引用:
原帖由 cwm001 於 2022-9-2 18:57 發表
烏克蘭呢個大反攻初期所謂收復失地,明顯係俄軍放水引你大規模進攻,再利用火力優勢殲滅大量有生力量,呢鑊烏軍就真係損失慘重
烏雞兵力唔及人,重要事先張揚,大大聲話要反攻。
俄軍肯定佈處好,等班烏雞自投羅網。

引用:
原帖由 hkfc002 於 2022-9-2 23:16 發表
影片

大反攻喎
死得好慘,但唔同情佢地,國家搞成咁,都係自己攞來賤。
希望解放台灣時,對台獨份子唔好手軟。

烏軍傷亡慘重,即是澤總統先生又要向歐美要錢、要武器。

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-9-1 22:38 發表
這個第128旅是從西烏調過來參與作戰
算是烏軍目前為數不多比較精良的部隊
然而短短兩天的反攻就幾乎被徹底摧毀
1450還對烏軍的進攻能力抱有幻想嗎?

https://en.topwar.ru/201037-perebroshennaja-s-zapada-ukrainy-dlja-uchastija-v-kontrnastuplenii-128-ja-brigada-vsu-polnostju-razgromlena.html
又拎俄軍大外宣出嚟晒!

佢會唔會報俄軍喺赫松地區舉白旗投降事件?

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-3 11:59 發表

又拎俄軍大外宣出嚟晒!

佢會唔會報俄軍喺赫松地區舉白旗投降事件?
1450咪係大外宣囉
6月大反攻真係笑死人

都講左外喀爾巴阡宣佈左哀悼日
1450仲要伸塊臉過黎俾我打

死得了

俄佬打戰術,先大規模快攻搶點,之後轉守引蛇出動
司機,,你都係反去拍笑片啦

反攻? 得啖笑

咁打法,好快死盡烏克蘭人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]