• 瀏覽: 27,182
  • 回覆: 189
  • 追帖: 1
+8
貴不是問題,就算餓死也不緊,最重要是這裡有豉油空氣,不自由,母令死

引用:
原帖由 tinnit 於 2022-9-1 21:44 發表

你老友 Eddie 同個仔有金毛莊臣照住 無有怕..
金毛過兩日都派散水餅前路茫茫,一竇仔女等住養

又話有兩磅三文魚頭!

人一黃就腦殘啦,做得黃絲狗畜就算把啦。

引用:
原帖由 樹下靚雞翼 於 2022-9-2 07:38 發表
黎緊凍天冇暖爐用。冇電用。我敢保證香港人邊度捱得架。凍五日 到第六日我相信有一半港人回流 
著多件羽絨就得。

引用:
原帖由 walkera2006 於 2022-9-1 21:42 發表
唱咗咁耐都仲未有人餓死嘅
成街垃圾點會餓死?

引用:
原帖由 k514 於 2022-9-1 23:51 發表

我早幾日睇新聞,話有D已經開始唔沖涼🧟
咦,唔沖涼咁dirty
幾家人一齊沖都得啫,英國d沖涼房足球場咁大,成條街d街坊一齊沖仲可以增進隣居感情

曱甴去到邊都搞到一鑊粥

引用:
原帖由 walkera2006 於 2022-9-1 21:42 發表
餓死咗你都唔知啦!!

引用:
原帖由 烈火雄雄 於 2022-9-2 07:38 發表

嘩,你做咩要同你手足割蓆呀,你被拋棄了嗎?
佢都冇銀用,好彩有老綜咬,餓佢吾死

唔好返黎香港就得啦

引用:
點會呢?佢哋個個腰纏萬貫,好似你瓜成咁有$

引用:
太子站重唱得耐啦!

引用:
原帖由 星仔走天涯 於 2022-9-1 19:34 發表
近日英國通貨膨脹嚴重,甚至創40年高位。蘇格蘭愛丁堡的清潔工早前亦發起罷工行動,要求加薪抗通脹,令當地在半個月的時間內變成垃圾城。移英港人YouTuber「Coco哥」日前就上載影片分享通脹慘況,不但食糧加價,電費和煤氣費的加幅更是令人咋舌……

英國通脹率40年來首次升至雙位數,2022年7月的CPI按年已飆升10.1%。《華爾街日報》報導就指出有專家預料這不會是通脹率頂峰,當地10月調整能源 ...
有豉油貴貴都值

引用:
原帖由 bondinhk 於 2022-9-1 19:43 發表
BNOER 個個都千萬纏腰,水電煤算什麼,散紙而已!
最重要牛油牛奶牛扒平到笑。
係囉.後巷垃圾桶任攞恨都恨唔到

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]