• 瀏覽: 15,375
  • 回覆: 138
涉及民主派初選案的阿布泰國生活百貨創辦人林景楠獲保釋候訊,他昨晚(8月31日)在社交平台表示「報平安」,指其妻子及兩名女...

他表明認同一國兩制是香港由回歸以來的核心價值,亦相信這並不只是50年不變,而是行穩致遠的,又指香港是中國不可分離的一個部分 依家就咁講
希望入冊先 受下先啦

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220901/mobile/bkn-20220901124232909-0901_00822_001.html

死曱甴貪生怕死,向港共政府下跪 

引用:
原帖由 9big 於 2022-9-1 13:29 發表
涉及民主派初選案的阿布泰國生活百貨創辦人林景楠獲保釋候訊,他昨晚(8月31日)在社交平台表示「報平安」,指其妻子及兩名女...

他表明認同一國兩制是香港由回歸以來的核心價值, ...
黃畜仲去唔去買阿布泰奉獻政權好啊!?

洗嘜走,坦白從寛,供出黑金金主就保全家平安

咁快轉軚???????

唔齊上齊落嗱?

引用:

相由心生。
其怪佢泰藉有銭老婆會揀著佢?

完全唔係正常生意人

引用:

無啦啦講妻離子散  想表達甚麼呢

引用:
原帖由 P_and_PE 於 2022-9-1 13:38 發表
咁快轉軚???????
咁肉麻獻媚表忠,終身減兩星期啦

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-9-1 13:36 發表

依家便利店仲有一間

又係骨格精奇

反中亂港者而家忽然愛國想搏減刑🤬 
咁愛國點解又安排妻女走佬去泰國?所以佢心底裡點諗一清二楚
老實講泰國軍政府俾到幾多自由你?你係泰國試吓侮辱泰王試吓……

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-9-1 13:36 發表

觀塘apm 11樓有間,唔知執咗未?

引用:
原帖由 P_and_PE 於 2022-9-1 13:38 發表
咁快轉軚???????

唔齊上齊落嗱?
係齊上齊落但冇話齊入冊🤭🤭

呢條L樣, 之前係公務員。有份咁好嘅政府工, 個個月等出糧, 都唔好好珍惜, 走去搞埋呢的戇9嘢, 除左抵死, 就係更抵死。😆😆😆

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]